HARDLINE 3 MATRIX FARKI

Merhaba arkadaslar biri supplementler.com ve digeri hardlinenin kendi sitesi ikisinde soyle urun farkliligi var . Supplementlerin koydugu fotoda creapure yok ama hardlinein kendi koydugu resimde var . Birde 10 tl daha fazla supplementlerden. eskiden ayni fiyatti simdi hardlinenin kendi sitesinde daha pahali bunun nedeni nedir ?

hardline ürünü güncelemiş olabilir bildigim kadarıyla içinde 5000 mg creatin 5000 mg glutamin ve ek olarak taurin vardı creapure sonradan eklenmiş olabilir koplex ürünleri kullanmanı tavsiye etmem zaten

hardline ürünü güncelemiş olabilir bildigim kadarıyla içinde 5000 mg creatin 5000 mg glutamin ve ek olarak taurin vardı creapure sonradan eklenmiş olabilir koplex ürünleri kullanmanı tavsiye etmem zaten
sagol bilgilendirdigin icin yanliz complex kullanmami neden onermezsiniz ? bende hep complex kullanmayi dusunmusumdur .

bir ölçekde nekadar creatin nekadar glutamin nekada rprotein oldugunun bir kanıtı yok günlük alman gereken miktar 5 er gramken bu farkında olmadan 2 yede düşebilir 15 de çıkabilir

Çöp protein tozu şuan ben musceld combat ufc kullanıyorum casein de içeriyor yatarken de kullanıyorum fiyatıda aynı

Çöp protein tozu şuan ben musceld combat ufc kullanıyorum casein de içeriyor yatarken de kullanıyorum fiyatıda aynı
yanlisiniz var fiyat olarak ayni degiller http://www.supple mentler.com/urun/musclepharm-combat-100-isolate-protein-2269-gr-5690 . Beni hardlineda icindekiler cezbetti hani diger protein tozlarinda goremediklerimi gordum servis sayisi az ama icindekiler fena degil. Optimum gold servis sayisi fazla protein miktari iyi ve fiyatida uygun bu nasil

Ben combatı 160 tlye alıyorum optimum gold da iyidir kaliteli protein ben casein oldugu için combat kullanıyorum hardline alma ama türkmalı dedigin zaman 20 adım kaçacaksın

Ben combatı 160 tlye alıyorum optimum gold da iyidir kaliteli protein ben casein oldugu için combat kullanıyorum hardline alma ama türkmalı dedigin zaman 20 adım kaçacaksın
Turk malina bu kadar uzak yaklasmakta hakkiniz var o konu benide tedirgin ediyor acikcasi bir yanim oyuzden almakta istemiyo . Combati gayet ucuza temin ediyormussunuz keske bizimde boyle bir avantajimiz olsaydi :) birde weider whey proteini oneriyomusunuz fiyat olarak yuksek baya ama diyorumki bunlari alicagima 900 kusur gram weider almak dahami iyi olur ?

Ve en önemlisi mucize gözüyle bakma bu ürünlere vg kocaman bir yapboz suplement sadece küçük bir parça olmasada olur olursa daha bir güzel olur fakat bir kutu protein tozundan beklentilerini yüksek tutma

Ve en önemlisi mucize gözüyle bakma bu ürünlere vg kocaman bir yapboz suplement sadece küçük bir parça olmasada olur olursa daha bir güzel olur fakat bir kutu protein tozundan beklentilerini yüksek tutma

sagolun bilgiler icin. protein tozuyla birlikte duzenli bir fitness ve beslenmede uygulamaya basliyacagim zaten 3 4 aydir spor yapiyorum antremanlar falan ama fitness tek duzdu onuda bir rayina oturtma zamani geldi.

Back
Yukarı