Hardline %100 Mikronize Kreatin

Arkadaşlar muscletech premium mass gainer aldım. Yarın gelecek sanırım.

Başlayalı 3 ay oldu. Gainer'ın yanına kreatin al diyorlar. Aslında almayacaktım ama fiyat uygun geldi ve yorumlarda olumlu olunca kafama yattı. Forumda araştırdım konusunu bulamadım.

Fiyatı 27 lira

HardLine-Kreatin-300-gr__77882911_0.jpg

Son düzenleme:
Yorumlarda tek olumsuz yorum yok.Ben aldım ama hata yaptım sanırım. Çünkü aldığım muscletech gainer da kreatin zaten varmış. Hemde fazlasıyla. Artık gainer bitince kullanırım.

Arkadaşlar muscletech premium mass gainer aldım. Yarın gelecek sanırım.

Başlayalı 3 ay oldu. Gainer'ın yanına kreatin al diyorlar. Aslında almayacaktım ama fiyat uygun geldi ve yorumlarda olumlu olunca kafama yattı. Forumda araştırdım konusunu bulamadım.

Fiyatı 27 lira

HardLine-Kreatin-300-gr__77882911_0.jpg

ürünü 27 liraya nereden aldınız? linkte ki sitede 40 tl. o gün indirim mi vardı?

muscletech premium mass gainer neden aldın sana bu tavsiyeleri kim verdi boy kilo yaş spor geçmişi yazarsan daha detay verebiliriz.

muscletech premium mass gainer neden aldın sana bu tavsiyeleri kim verdi boy kilo yaş spor geçmişi yazarsan daha detay verebiliriz.

Spor geçmişim yok gibi bir şey. Yazları yüzerim deniz kıyısında yaşıyorum.

Yaş 20 boy 1.80 kilo 66 idi.

Gainerı kullanmaya başladım 70 im şuan. (paket bitmedi)

Gainerı hoca önerdi. Ben kendim internetten aldım.

70 kilo isen kutu bitince yeni gainer almana gerek yok ancak beslenmeni düzelmelisin ciddi anlamda kalori almalısın.

sana önerim ise protein açığın var ise whey + creatine kullanman.
27 tl ye güzel ve çok uygun bir ürün denenebilir bence ve güvenerek kullanabilirsin.

70 kilo isen kutu bitince yeni gainer almana gerek yok ancak beslenmeni düzelmelisin ciddi anlamda kalori almalısın.

sana önerim ise protein açığın var ise whey + creatine kullanman.
27 tl ye güzel ve çok uygun bir ürün denenebilir bence ve güvenerek kullanabilirsin.

Hocam öncelikle çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.

Paket bitince daha almayı düşünmüyorum zaten. Çünkü bittiğinde 72 olurum diye tahmin ediyorum.

Başlarken de hedef 75 belirledim. O 3 kiloyu da beslenerek alırım diyorum.

Gainer bitince protein alacağım. Ama karar veremiyorum ne alsam.

Konu başlığındaki kreatini zaten hiç kullanmadım duruyor.

Back
Yukarı