Hangi supplementleri kullanmaliyim ?

merhaba arkadas 2-3 yildir bu sporu yapiyorum ve onumdeki 3 ay boyunca daha iyi olmak istiyorum.
Hangi supplementleri birlikte kullanmaliyim .

Günlük protein ihtiyacıni karşılıyamıyosan whey protein tozu karşılayabiliyosan kazein al gece iç.Yanına kreatin bcaa ve balık yağı alırsan güzel bi kombin olur.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha önce hiç kullanmadıysan önce protein takviyesi yap. Daha sonra ise protein-creatin takviyesi yap. Ayrıca hayvan gibi olmak istiyorsan hayvan gibi yemen ve hayvan gibi çalışman gereklidir. Yoksa istediğin kadar takviye alsanda bir işe yaramaz. Önceliğin hayvan gibi yemek olsun.

Daha önce hiç kullanmadıysan önce protein takviyesi yap. Daha sonra ise protein-creatin takviyesi yap. Ayrıca hayvan gibi olmak istiyorsan hayvan gibi yemen ve hayvan gibi çalışman gereklidir. Yoksa istediğin kadar takviye alsanda bir işe yaramaz. Önceliğin hayvan gibi yemek olsun.
Hocam daha once protein kullandim sadece

Standart kombinasyon örneği vereyim bütcen kısıtlıysa whey kreatin alırsın en temel hacim kombinasyonu gainera para verme onun yerine düzgün beslen.Bitceden yana sıkıntın yoksa bcaa ve glutamine de ekleyebilirsin

Standart kombinasyon örneği vereyim bütcen kısıtlıysa whey kreatin alırsın en temel hacim kombinasyonu gainera para verme onun yerine düzgün beslen.Bitceden yana sıkıntın yoksa bcaa ve glutamine de ekleyebilirsin
Hocam para konusunda sikinti yok amerikadayin hersey baya ucuz zaten biliyosunuz.

whey bcaa pre workout aldim baska alincak birsey varmi yoksa bunlar idealmi

Pre workout u fitnessdan once bcaa ve wheyi fitnessdna sonra karistirip iciyorum

Whey+bcaa+kreatin+glutamine iyidir.Kazeinde kullanabilirsin.Kullanma şeklin iyi bcaa yı ant. esnasındada kullanabilirsin.

hergün 5 gr al ant.sonrası öncesi farketmez sana kalmış ama hergün 5 gr al off günlerde dahil 1 ay kullanıp 2 hafta ara ver

1. SECENEK
Kompleks bir Protein Tozu
Glutamine
Creatine

2. SECENEK
Whep Protein Tozu
Kompleks bir Amino Asit
BCAA
Glutamine

3. SECENEK
2. Secenek + Multi Vitamin + C Vitamini + Omega 3

Back