Hangi protein tozunu kullanmalıyım

arkadaşlar spora başlayalı 2 ay oluyor kask kütlesi arttırmak için protein tozu alacağım whey hangi marka tavsiye edersiniz aklımda optimum var güzel bi marka söylerseniz teşekkürler.

Ben hardcore nitrotech kullanıyorum , çok memnun oldugum bir marka oldugu için yolunu bulup yurt dışından 10 kutu getirttim :) Fiyat oalrakta sıkıntı yaşamıyorum ve kalite olarakta 10 numara , insandan insana farklılık gösterebilir fakat nitroteche kötü diyen birini duymadım

Ben hardcore nitrotech kullanıyorum , çok memnun oldugum bir marka oldugu için yolunu bulup yurt dışından 10 kutu getirttim :) Fiyat oalrakta sıkıntı yaşamıyorum ve kalite olarakta 10 numara , insandan insana farklılık gösterebilir fakat nitroteche kötü diyen birini duymadım
çok teşekkürler :)

Protein tozu kas kütlesini mi arttırıyormuş? :)

bir pazarlama taktiği klasiği :)Hangi markayı,senin bütcene en uygun protein tozunu al.Piyasada belli başlı ürünler mevcut

Bana kalırsa hiçbirşey alma yolun başındasın 4 yıldır sadece 1 kere aldım kahvaltıda süt içebilmek için yani işe yarar birşey olduğunu düşünmüyorum. Kas kütlesi istiyorsan fedakarlık yapıp kırmızı et yiyeceksin en büyük kuvvet patlamasını kırmızı etten alırsın.

Back
Yukarı