Hangi Gsm hattını kullanıyorsunuz?memnunmusunuz

bildiğiniz gibi cepte numara taşınabilirliğine sayılı günler kaldı.operatöründen memnun olmayan büyük bir ksım kullanıcı hattını değiştirmeyi düşünüyor.bende bunlardan biriyim.turkcell kontörlü hat kullanıyorum.hizmet iyi fakat pahalı.diğer hatlar nasıldır?fiyat,hizmet,kampanya?hattınız değiştirmeyi düşünür müsünüz

iş için türkcell kullanıyorum memnunum genelde herkezde bundan var vodofone ve avea yı kız arkadaşlarım için kullanıyorum hem yakalanma riskim azalıyo hem ucuz :) :)

Valla ben cok sıkıntı cektım bu konuda cozumu cıft hatlı bı cep telefonu almakta buldum bayada ucuza geldi. kendi kullandıgım hat avea ve bence hiç ekonomık dııl o fakat yıllardır butun çevremde o numara kayıtlı olduğu için değiştiremiyodum çift hatlı telefon alınca faturasız bir turkcell hat aldım campuscell'e gectım kız arkadasıma aldık ondan dıyebilirimki aylık masrafım %80 düştü hemde Diğer hattım kapanmadan...

Türksel ama pek anlamadığım için önemsemiyorum. Böyle kampanyalar felan oluncada değerlendirmem, aslında yanlış yapıyorum...

10 yıldır turkcell , sim kartımın arkasındaki yazılar silindi o derece...

Kampuscell çok kullanışlı , çok memnunum... Yinede öğrenciye göre en iyisi avea...

öğrenciyim.avea kullanıyorum :)
ciddi konular dışında nadiren ararım birini naber nasılsın diye.
100 kontor 2 ay gidiyor rahat.
bu arada her ay 40 kontor de arandığım için kazanıyorum.
öğrencilere göre tam

Ya şu olay var , kız arkadaşım vodafone bende vodafone dayım , 5 dk mız 1 kontör ve eskiden 500 dk sınırlaması vardı artık oda yok , yani lay lay lom , her hafta 5000 sms im de bedava ( vodafone içi ) iyi yani bundan iyisi, vodafone şirket hattı , faturalı hat ama diyelim 2tane hat aldınız hatlar bedava zaten , hat başı 10 ytl sabit ücret var , ve her ay her at için 2500 dk bedava konuşma sen kızı ara kız seni ayda 5000 cepte :) hayli yeter zaten , dışarıyı ararsanız her yön dk sı 200 bin , yani oda 1 kntr e yakın , ben ce oda düşünülebilir , ben vodafone da part time çalışıyodum , bu şirket hattı hakkında özel msj dan bilgi de verebilirim isteyenlere

turkcell kullaniyordum eskiden
bi oyun davasina kontorumu yediler iptal ettim aveaya gectim memnun gibiydim ama arada kampanya telefnlari filan rahatsiz oldum artik tel filan kullanmiyorum

ÖĞRENCİ isen AVEA dan şaşmayacaksın. yada mühendis takımı gibi campüscell kullanacaksın.

ben sahsen avea dan şaşmıyorum ilk çıktığında almıştım.

ARTI AVEA da bir de padılcan var ooohh. tam öğrenci ayağı oluyor.

Turkcell kullanıyorum. Bazı konularda biraz pahalı olsada; ''kaliteli iletişim=biraz daha fazla para'' ... Bu aralar ikinci bir hat olarak Avea almayı düşünüyorum.

en guzelini sanırım bn yapıyorum:D 3 hat var hepsinden kullanıyorum aylık 300 knt gidiyo ama degiyo daha once tek hatla 200 ytl faturaya dua ediyodum az geldi diye:D

Ya şu olay var , kız arkadaşım vodafone bende vodafone dayım , 5 dk mız 1 kontör ve eskiden 500 dk sınırlaması vardı artık oda yok , yani lay lay lom , her hafta 5000 sms im de bedava ( vodafone içi ) iyi yani bundan iyisi, vodafone şirket hattı , faturalı hat ama diyelim 2tane hat aldınız hatlar bedava zaten , hat başı 10 ytl sabit ücret var , ve her ay her at için 2500 dk bedava konuşma sen kızı ara kız seni ayda 5000 cepte :) hayli yeter zaten , dışarıyı ararsanız her yön dk sı 200 bin , yani oda 1 kntr e yakın , ben ce oda düşünülebilir , ben vodafone da part time çalışıyodum , bu şirket hattı hakkında özel msj dan bilgi de verebilirim isteyenlere
faturalı hatlarda atılan klasik kazık.dakikası şu kadar kuruş.ama vergilerle o kuruş milyon olarak geri dönüyor.faturalı hattan korkarım.
Turckcell iyi hoşta kampanya zamanı güzel oluyor.250 yükle 5 dk sı 1 kont.ama şebeke içi.onun dışında diğer operatörleri aradığınızda epey gidiyor.şimdi durum değişti önceden turkcell-avea dakikası 20 kont.dü

Bende tukcell hat kullanıyorum 11 sene falan olmuştur.
biraz kazık hat ama numaramı değştirmek istemediğimden mecburen kullanıyorum.

uzunca bir süredir turkcell kullanıyorum ancak öyle kanpanya işlerinden anlamadığım için pek faydanalamadım şu aralar hattı değiştirmek istiyorum açıkcası

ben tel ile konuşan birisi değilim beyin sağlığım için. genellikle mesaj kullanıyorum çok acil durumlarda konuşurum.

ben tel ile konuşan birisi değilim beyin sağlığım için. genellikle mesaj kullanıyorum çok acil durumlarda konuşurum.
Radyasyon tehlikesine karşı önlem almak adına kulaklık kullanabilirsiniz.
Ben uzun konuşmalarımda öyle yapıyorum.

ben de bluetooth kulaklık kullanmaktayım sayın bonatschi.. çok teşekkür ederim. fakat beyin olmasa da bütün vucudu korumak zorundayız.

en iyi mesajlaşmak telefonda bazen sokak oluyorsun araba sesleri gürültü derken telefondaki kişi duyulmuyor mesaj yaz gönder daha iyi

Back
Yukarı