Hocam haklisin ama bazi kisilerin desteksiz kilo almasi cok zor.ben hardline kullaniyorum.memnunum.Hicbirsey alma, yemek sayisini arttir daha fazla pirinc, yulaf vs ye, bunlarin yanina sabahlari bal, muz fistik findik karistir ye kasik kasik. Parana yazik.
Beslenmeni duzeltmeden kilo alamazsin, gainer zaten mucize degil.
59 kilodan bulundugum hale geldim, gainer hic kullanmadim. yulaf ezmesi, muz, bal, fistik, findik..Hocam haklisin ama bazi kisilerin desteksiz kilo almasi cok zor.ben hardline kullaniyorum.memnunum.
Ben 6 yildir 52 nin uzrrine cikamamistim.gainer destegi ile 25 gunde 6 kilo aldim.bu benim icin buyuk basari.bende belli bir kiloya gelince birakacagim gaineri.fakat gaineraiz kilo almaya calissam bana gore vakit kaybi olur59 kilodan bulundugum hale geldim, gainer hic kullanmadim. yulaf ezmesi, muz, bal, fistik, findik..
SAglam besinlerle alinan kilo cok daha verimli olacaktir, abi tavsiyesiBen 6 yildir 52 nin uzrrine cikamamistim.gainer destegi ile 25 gunde 6 kilo aldim.bu benim icin buyuk basari.bende belli bir kiloya gelince birakacagim gaineri.fakat gaineraiz kilo almaya calissam bana gore vakit kaybi olur
hardline aminoasit içeriği bakımından üstün.kalori bakımından ikisi de aynı değere sahipgaıner almakta kararlıysan tum markaların besın degerlerıne bakıp proteın karbonhıdrat ve vıtamın degerlerı en yuksek olanı secmenı onerırım benım favorım gasparıdır ama tercıh senın tabıkı
3 sene once hardline 5 kg aldım.tadını beğenmediğim için ziyan oldu.ama kullanmaya yeni başladım tadı gayet güzelozaman hardlıne tercıh etmesı daha dogrueger tad onemlı degılse benımkı aslında bıraz alıskanlık yıllardır gasparı kullanıyorum ve memnunum bu sebeple tercıh ederım pıyasada tabıkı cok daha besın degerı zengın olan urunler mevcuttur
![]()
evet kardeşimdymatize super mass gainermi ?