Hangi Gainer'ı Almalıyım Yardımcı Olursanız Sevinirim.

s.a 1.80 Boyundayım kilom 52 acilen kilo almam lazım bir mağazaya gittim ordaki görevli hardline progainer 5000kg almamı önerdi ama ben bide size sormak istiyorum en hızlı en etkili gainer hangisidir hangisini almalıyım sizce şimdiden teşekkürler.

Hicbirsey alma, yemek sayisini arttir daha fazla pirinc, yulaf vs ye, bunlarin yanina sabahlari bal, muz fistik findik karistir ye kasik kasik. Parana yazik.

Beslenmeni duzeltmeden kilo alamazsin, gainer zaten mucize degil.

Beslenmemi düzenledim kardeşim destek olarak gainer alıcam teşekürler bu arada yorum için makarnayıda çok bol yiyorum bu arada :)

İllede alicam diyosan git protein tozuyla kreatin al hic yoktan seker basmazsin vucuduna kas yapimina etki eder ama yeni basladiysan hic kasma zaten dort bes ay sonra kendin bile inanamazsin istahin acilir kilo alirsin kendiliginden cokta kasma boyle seyleri kafan ne kadar rahat olursa o kadatr saglikli bi bunyen olur.kendine dikkat birde kullandigin seylere dikkat et bilincsizce tuketmekte dogru degil.sevgilerle

Hicbirsey alma, yemek sayisini arttir daha fazla pirinc, yulaf vs ye, bunlarin yanina sabahlari bal, muz fistik findik karistir ye kasik kasik. Parana yazik.
Beslenmeni duzeltmeden kilo alamazsin, gainer zaten mucize degil.
Hocam haklisin ama bazi kisilerin desteksiz kilo almasi cok zor.ben hardline kullaniyorum.memnunum.

59 kilodan bulundugum hale geldim, gainer hic kullanmadim. yulaf ezmesi, muz, bal, fistik, findik..
Ben 6 yildir 52 nin uzrrine cikamamistim.gainer destegi ile 25 gunde 6 kilo aldim.bu benim icin buyuk basari.bende belli bir kiloya gelince birakacagim gaineri.fakat gaineraiz kilo almaya calissam bana gore vakit kaybi olur

gaıner almakta kararlıysan tum markaların besın degerlerıne bakıp proteın karbonhıdrat ve vıtamın degerlerı en yuksek olanı secmenı onerırım benım favorım gasparıdır ama tercıh senın tabıkı
hardline aminoasit içeriği bakımından üstün.kalori bakımından ikisi de aynı değere sahip

ozaman hardlıne tercıh etmesı daha dogru :) eger tad onemlı degılse benımkı aslında bıraz alıskanlık yıllardır gasparı kullanıyorum ve memnunum bu sebeple tercıh ederım pıyasada tabıkı cok daha besın degerı zengın olan urunler mevcuttur :)
3 sene once hardline 5 kg aldım.tadını beğenmediğim için ziyan oldu.ama kullanmaya yeni başladım tadı gayet güzel

Back
Yukarı