Selam beyler iş hayatındayım oyüzden spor salonuna gitmem biraz imkansız şuanlık evde boş odalar var odayı spor salonuna çevirecem şuanlık bir kaç alet aldım o aletler ile hafta içi yani 5 günlük antrenman programı öneriniz varmı? Spor geçmişim var fakat vücut yapısı tam çıkmamış, Vücudumu şekillendirmek istiyorum.
- Beslenme programı önerirsenizde iyi olur şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkürler.
KİLO= 56 BOY= 178 YAŞ= 19 (EVET BAYA ZAYIFIM MAALESEF
)
HEDEF KİLO= 70KG (Zor ama..)
Evimde bulunan aletler; Barfiks Bar, 55KG Ayarlanabilir Halter ve Dumbell Seti, Bilek Güçlendirme Aparatı
Ayrıca kilo almak için "Hardline Pro Gainer 5000" Almayı düşünüyorum düzenli öğün ile birlikte tüketenler güzel sonuçlar almış okuduğum yorumlara göre sizin görüşünüz/tecrübeniz varsa belirtirmisiniz.
70kg olma dilekleriyle...
- Beslenme programı önerirsenizde iyi olur şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkürler.
KİLO= 56 BOY= 178 YAŞ= 19 (EVET BAYA ZAYIFIM MAALESEF
HEDEF KİLO= 70KG (Zor ama..)
Evimde bulunan aletler; Barfiks Bar, 55KG Ayarlanabilir Halter ve Dumbell Seti, Bilek Güçlendirme Aparatı
Ayrıca kilo almak için "Hardline Pro Gainer 5000" Almayı düşünüyorum düzenli öğün ile birlikte tüketenler güzel sonuçlar almış okuduğum yorumlara göre sizin görüşünüz/tecrübeniz varsa belirtirmisiniz.
70kg olma dilekleriyle...