Merhaba arkadaşlar 1 senedir bodybuilding ile ilgileniyorum ve aktif olarak yapıyorum 65 kg den 75 kg'ye çıktım ve sakatlık sonucu 2 ay yatma durumunda kaldım 5 kg zayıfladım şuan 70 kg yim ve 1 aylık hacim kürü yapmaya karar verdim kombine ettiğim suplementleri eleştirebilirseniz çok sevinirim eksik veya fazla mı ,doğrumu yanlışmı merak ediyorum şimdiden çok teşekkürler iyi forumlar.
Mezemorf vücut tipi 22 yaş, 175 boy ve 70 kg ağırlıgım var.
kombinem şu şekilde oluşuyor ;
Hardline Progainer 5000 Gr -antreman 45 dk öncesi ve hemen sonrasında
Optimum Gold Standard Whey Protein Tozu 2273 Gr -sabah 6-7 arası 1 servis
Hardline ARG 1250 120 Tablet - gece yatmadan yada sabah aç iken 2 porsiyon (4 kapsül)
Olimp Glutamine XPlode 500 Gr - sabah kalkınca ve spordan önce yarımşar ölcek
Gaspari BCAA 6000 180 Tablet -antreman öncesi ve sonrası 3 er tablet
Creatine Monohydrate -antreman 45 dk öncesi 6-7 mg ve 3 hafta kullanıp 2 hafta ara vere
Ek olarak çinko ,magnezyum ve omega 3 takviyesi düşünüyorum .
--Çiğerlere takviye olarak bir çeşit bitkisel yağ takviyesi düşünüyorum bilgisi olan varsa psaylaşabilirmi teşekkürler.
(Musclemeds Secret Sauce 1416 Gr hakkında bilgi verebilcek bi kardeşimiz varsa bilgilendirebilirmi tam olarak ne olduğunu çok merak ettiğim bir ürün)
Mezemorf vücut tipi 22 yaş, 175 boy ve 70 kg ağırlıgım var.
kombinem şu şekilde oluşuyor ;
Hardline Progainer 5000 Gr -antreman 45 dk öncesi ve hemen sonrasında
Optimum Gold Standard Whey Protein Tozu 2273 Gr -sabah 6-7 arası 1 servis
Hardline ARG 1250 120 Tablet - gece yatmadan yada sabah aç iken 2 porsiyon (4 kapsül)
Olimp Glutamine XPlode 500 Gr - sabah kalkınca ve spordan önce yarımşar ölcek
Gaspari BCAA 6000 180 Tablet -antreman öncesi ve sonrası 3 er tablet
Creatine Monohydrate -antreman 45 dk öncesi 6-7 mg ve 3 hafta kullanıp 2 hafta ara vere
Ek olarak çinko ,magnezyum ve omega 3 takviyesi düşünüyorum .
--Çiğerlere takviye olarak bir çeşit bitkisel yağ takviyesi düşünüyorum bilgisi olan varsa psaylaşabilirmi teşekkürler.
(Musclemeds Secret Sauce 1416 Gr hakkında bilgi verebilcek bi kardeşimiz varsa bilgilendirebilirmi tam olarak ne olduğunu çok merak ettiğim bir ürün)