hepar34
Üye
Merhaba arkadaşlar ben 8 ay bitti 9 aydır Vücut Geliştirme Sporuyla uğraşıyorum başladığım andan beri gelişme olmadımı ? oldu tabi olmadı değil ama yeterli değil benim için. helede şu 2 aydır hiç gelişemiyorum. Beslenmem öyle ahım şahım değil. Bu tatilde kendimi toparlamayı düşündüm. Kürleri balık yağını tavuk göğsü felan aynı dönemde basıp birden hacim almak isiyorum. Şimdi aşağıya bağzı bilgilerimi yazacağım.
Spora başlarken Ölçüler.
Kol 26 , göğüs 78 , omuz 96 , bel 63(!) , bacak 41 bilek 14 boy 1.70 kilo 48
Son ölçüler bağzılarını almadım salonda ölçmedim evde ölçtüm.
kol 34 , göğüs 95 , omuz 110 , bel 78 , bacak 46 boy 1.67 kilo 56 Yaşım 17.
9AY İçerisinde BSN True Mass , Universal Creatin , Amix Carbojet Mass , Tribulus , Dymatize Super Mass ürünlerini kullandım. şimdi aklımda şöyle bir kür var. Ama aklımda
bütçemde fazla musait değil hata 200 ü geçebilirmiyim bilmiyorum bu parayada kür olmaz ama sizler bi görüşlerinizi yazın ben para ayarlamaya çalışacağım şimdiden çok sağolun.
Kür Sırası [ Whey Protein-Weight Gainer-Creatine-Glutamine-Arginin ]
MARKALAR.
Hardline Arginine 50 Kapsül
Dymatize Micronized Glutamine 300 Gr
Hardline Creapure 200 Gr
Muscletech Mass Tech Performance 3180 Gr
Optimum Gold Standard Whey 450 Gr
TOTAL 393 TL.
Sizin önerdiğiniz kür nasıl olmadı hacim istiyorum. bide fiyat uçmassa çok iyi olur sağolun.
[DOUBLEPOST=1404233205][/DOUBLEPOST]Bu kürler yanında hergün 200 gr tavuk göğsü ve normal beslenmeme devam edeceğim beslenme düşmeyecek.
Spora başlarken Ölçüler.
Kol 26 , göğüs 78 , omuz 96 , bel 63(!) , bacak 41 bilek 14 boy 1.70 kilo 48
Son ölçüler bağzılarını almadım salonda ölçmedim evde ölçtüm.
kol 34 , göğüs 95 , omuz 110 , bel 78 , bacak 46 boy 1.67 kilo 56 Yaşım 17.
9AY İçerisinde BSN True Mass , Universal Creatin , Amix Carbojet Mass , Tribulus , Dymatize Super Mass ürünlerini kullandım. şimdi aklımda şöyle bir kür var. Ama aklımda

Kür Sırası [ Whey Protein-Weight Gainer-Creatine-Glutamine-Arginin ]
MARKALAR.
Hardline Arginine 50 Kapsül
Dymatize Micronized Glutamine 300 Gr
Hardline Creapure 200 Gr
Muscletech Mass Tech Performance 3180 Gr
Optimum Gold Standard Whey 450 Gr
TOTAL 393 TL.
Sizin önerdiğiniz kür nasıl olmadı hacim istiyorum. bide fiyat uçmassa çok iyi olur sağolun.
[DOUBLEPOST=1404233205][/DOUBLEPOST]Bu kürler yanında hergün 200 gr tavuk göğsü ve normal beslenmeme devam edeceğim beslenme düşmeyecek.