Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar hacim yapmak istiyorum 5. ayımdayım hangi protein tozunu almalıyım.
Kreatin+protein tozu alacağım.
protein tozu olarak optimum düşünüyorum fakat kreatin için hangisini almalıyım.?
Ben hocamla konustum bu konuyu Suanda alacagimin yarisini kullaniyorum Soyle dedi bana ilk basta kaslarinin cizgileri iyice ciksin ondan sonra gunde 3 kere 4 scoop seklinde kullan suanda ben 2 scoops kullaniyorum 3 kere kilom ne dusuyor ne cikiyor hep ayni yalniz ben gunde kesinlikle 10 saat ayaktayim isimden dolayi 1 sene sonunda kullanicam
Seninde bu sekilde gainer alman high proteinli olanlarindan icinde glutamine creatin vs var zaten eger 4 scoops kullanirsan 1 kere sana 51 gr protein ve 90 gr karb veriyor
Bende ilk kez alıcam aynen takviye için ama hangisini alıyım whey marka daha çok iyi diyolar ondan istiyorum da hangisi gold standartla phase arasında kaldım