Arkadaşlar yılın belli dönemleri vücut geliştirme sporu yapıyorum. Bıraktığım zamanlarda bile ara ara form tutmaya çalışıyorum. Lakin gel görki WHEY kullanmış biri olarak hiçbir zaman hacim elde edemedim. Yaş 25, Kilo 75. Göğüs ve göbek bölgem hafif yağlı. Lakin kol, göğüs, omuz vb. hiç bir yerimde hacim yok. Kollar max 35 cm gördü(!)..... Göğüs 100, Omuz 120. Yazık günah ben nerde yanlış yapıyorum dostlar ?
-Ağırlık çalışmalarımı nizami yapıyorum. Haftada 2 x göğüs-Triceps idmanı, 1 x Omuz-Biceps idmanı yapıyorum.
-Ağırlık seçimim son 1-2 hareketi zorlanacak şekilde ayarlı.
-Spor sonrası Optimum gold whey alıyorum 1 ölçek. sabah yarım, yatmadan yarım toplam 2 ölçek whey ortalama.
-Beslenmem iyi spordan 2 saat önce hafif karbonhidrat, gün içinde tavuk, balık vb. protein içeren ürünleri yiyorum.
-Uykum güzeldir çoğu kez yağsız süt içip yatıyorum. Kahvaltım sağlam en az 2-3 yumurta.
Yani herşeyi tıkırında yapıyorum eksik nerde ??? Neden hacim yok şişme yok
-Ağırlık çalışmalarımı nizami yapıyorum. Haftada 2 x göğüs-Triceps idmanı, 1 x Omuz-Biceps idmanı yapıyorum.
-Ağırlık seçimim son 1-2 hareketi zorlanacak şekilde ayarlı.
-Spor sonrası Optimum gold whey alıyorum 1 ölçek. sabah yarım, yatmadan yarım toplam 2 ölçek whey ortalama.
-Beslenmem iyi spordan 2 saat önce hafif karbonhidrat, gün içinde tavuk, balık vb. protein içeren ürünleri yiyorum.
-Uykum güzeldir çoğu kez yağsız süt içip yatıyorum. Kahvaltım sağlam en az 2-3 yumurta.
Yani herşeyi tıkırında yapıyorum eksik nerde ??? Neden hacim yok şişme yok