Cloud
Üye
Boy:1.70 Kilo:69kg Yaş:19
3.Aydır'da BB ile ugraşıyorum vücudum güzel sekillendi ama anladımki fazlası için yediklerime dikkat etmem şart yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
Sabah 09:00-09:30
1yumurta,peyaz peynir,domates,salatalık,tereyag,reçel,süt
Öglen 12:30-13:00
Malesef seçme sansım olmuyor işyerinde oldugum için ne gelirse onu yiyorum.
İkindi 17:00-17:30
Bu saatler için Bana yiyebilecegim uygun birşey söylerseniz sevinirim.
Antreman
19:00-21:00
Aksam 21:00-21:30
1tabak çorba
Haşlanmış Tavuk(1yada 2 gögüs),Patates Püresi(Süt ve Tereyag'lı),1Kase Yoğurt,Light Cola/Limonata veya Ayran.
Yatmadan yarım saat öncede
1 Bardak Süt'e Bal Pekmez Karıştırıp İçiyorum 50gramda siyah kuru üzüm yiyorum.
Bu diyet günlük protein ihtiyacımı karşılarmı hacim yapmak istiyorum kilo alma konusunda kararsızım boyum kısa zaten yarım hobbit kadar boy'um var birde aşırı kilo alırsam güzel durmaz diye çekiniyorum ilgilenicek ve yorum yapıcak herkese teşekkürler.
Akşam Yemeginde 1gün bitkisel 1gün hayvansal içerikli protein almak istiyorum saglık açısından bunun içinde bana öneri verebilicek olan varsa sevinirim.
Birde Boy için Balık Yagı Hap'ı alıyorum bu kiloma daha dogrusu aşırı yaglanmama neden olurmu?mide çevremde biraz yaglanma var.
İlgilenicek ve Yorum Yapıcak Herkese Simdiden Teşekkürler.
3.Aydır'da BB ile ugraşıyorum vücudum güzel sekillendi ama anladımki fazlası için yediklerime dikkat etmem şart yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
Sabah 09:00-09:30
1yumurta,peyaz peynir,domates,salatalık,tereyag,reçel,süt
Öglen 12:30-13:00
Malesef seçme sansım olmuyor işyerinde oldugum için ne gelirse onu yiyorum.
İkindi 17:00-17:30
Bu saatler için Bana yiyebilecegim uygun birşey söylerseniz sevinirim.
Antreman
19:00-21:00
Aksam 21:00-21:30
1tabak çorba
Haşlanmış Tavuk(1yada 2 gögüs),Patates Püresi(Süt ve Tereyag'lı),1Kase Yoğurt,Light Cola/Limonata veya Ayran.
Yatmadan yarım saat öncede
1 Bardak Süt'e Bal Pekmez Karıştırıp İçiyorum 50gramda siyah kuru üzüm yiyorum.
Bu diyet günlük protein ihtiyacımı karşılarmı hacim yapmak istiyorum kilo alma konusunda kararsızım boyum kısa zaten yarım hobbit kadar boy'um var birde aşırı kilo alırsam güzel durmaz diye çekiniyorum ilgilenicek ve yorum yapıcak herkese teşekkürler.
Akşam Yemeginde 1gün bitkisel 1gün hayvansal içerikli protein almak istiyorum saglık açısından bunun içinde bana öneri verebilicek olan varsa sevinirim.
Birde Boy için Balık Yagı Hap'ı alıyorum bu kiloma daha dogrusu aşırı yaglanmama neden olurmu?mide çevremde biraz yaglanma var.
İlgilenicek ve Yorum Yapıcak Herkese Simdiden Teşekkürler.