heldic
forum Kurdu
önceki konumda belirtmistim su an tam 60 kilo zayıfladım.
160 kilo idim gecen sene 24 nisanda bugun 27 haziran 100 kiloya indim.
simdiye kadar bilincsiz bir zayıflama yaptım ama bilincsiz olsamda kendi programım iyi kötü iyiymis. cunku ekmegi azaltmıstım et yiyordum balık ve tavuk özellikle bunları yagsız ızgarada yada zeytinyagı ile guvecte yapıyordum ve dönem dönem fazla alkol tüketimim oluyordu en büyük handikabım alkoldu.
bir oturusta 70 lik rakı icebiliyorum. ama icki bagımlısı degilim 10 15 gun icmiyorum sonra 2 3 gun iciyorum buda zaten az gıda alan vucuduma cok zarar veriyordur.
Simdi forumlarda okuduguma gore kilogram x 2 gr protein almalıymısım buda 200 gr yapar.
Su anki yaptıgım spor programım su sekilde
6.30 uyanıs 3 adet hydroxycut hardcore x almak yanında 1 2 erik 1 elma artık ne varsa bazende ac olarak yuruyuse cıkma
9 km yuruyus saatte 8 km hızında hızlı tempo yurumus oluyorum nabızım 140 ile 150 arasında ideal nabızdayım
spordan sonra ufak 1 ton balıgı 3 4 kasık yulaf bol su meyve
hergun olmamak kaydı ile 45 dk 1 saat arası yüzme
oglen salata cacık ufak kase mercimek corbası yanında sebze yada tavuk 1 dilim ekmek
arada 1 elma
aksam balık ızgara yada tavuk olmazsa ton balıgı domates sogan ekmek yok 1 2 kasık yulaf oluyor bazen
2 saat sonra yuruyuse cıkıs
gene 9km aynı tempoda yuruyus
spor donusu 1 kasık yulaf varsa ton balıgı bazen ayran yada en az kalorili 1 dondurma 50 70 kalori arası
arkadaslar hatalarım neler?
belim su an 103 cm ve goguslerimde de yag var
ideal kilom 75 ben ideal kiloma inip bu fazlalıklardan kurtulmak istiyorum.
su an salona gidecek durumda degilim bana uzak
bu mekik ve sınav aletini ısmarladım 3 4 gune elime gecer ve yuzme de yapabilirim
beslenme ve spor konusunda yardımlarınızı bekliyorum
Cok tesekkur ederim yardımı dokunan ve fikir veren arkadaslara
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:26 ----------
boyum 1.83 buda degisim resimlerim sizlere fikir vermesi acısından ekliyorum
bundan 2 3 kilo zayıfım siz bu durumda deyin
eski hallerim o zamanlar resim cekilmeyi sevmedigim icin bir yerlerde kalmıs
160 kilo idim gecen sene 24 nisanda bugun 27 haziran 100 kiloya indim.
simdiye kadar bilincsiz bir zayıflama yaptım ama bilincsiz olsamda kendi programım iyi kötü iyiymis. cunku ekmegi azaltmıstım et yiyordum balık ve tavuk özellikle bunları yagsız ızgarada yada zeytinyagı ile guvecte yapıyordum ve dönem dönem fazla alkol tüketimim oluyordu en büyük handikabım alkoldu.
bir oturusta 70 lik rakı icebiliyorum. ama icki bagımlısı degilim 10 15 gun icmiyorum sonra 2 3 gun iciyorum buda zaten az gıda alan vucuduma cok zarar veriyordur.
Simdi forumlarda okuduguma gore kilogram x 2 gr protein almalıymısım buda 200 gr yapar.
Su anki yaptıgım spor programım su sekilde
6.30 uyanıs 3 adet hydroxycut hardcore x almak yanında 1 2 erik 1 elma artık ne varsa bazende ac olarak yuruyuse cıkma
9 km yuruyus saatte 8 km hızında hızlı tempo yurumus oluyorum nabızım 140 ile 150 arasında ideal nabızdayım
spordan sonra ufak 1 ton balıgı 3 4 kasık yulaf bol su meyve
hergun olmamak kaydı ile 45 dk 1 saat arası yüzme
oglen salata cacık ufak kase mercimek corbası yanında sebze yada tavuk 1 dilim ekmek
arada 1 elma
aksam balık ızgara yada tavuk olmazsa ton balıgı domates sogan ekmek yok 1 2 kasık yulaf oluyor bazen
2 saat sonra yuruyuse cıkıs
gene 9km aynı tempoda yuruyus
spor donusu 1 kasık yulaf varsa ton balıgı bazen ayran yada en az kalorili 1 dondurma 50 70 kalori arası
arkadaslar hatalarım neler?
belim su an 103 cm ve goguslerimde de yag var
ideal kilom 75 ben ideal kiloma inip bu fazlalıklardan kurtulmak istiyorum.
su an salona gidecek durumda degilim bana uzak
bu mekik ve sınav aletini ısmarladım 3 4 gune elime gecer ve yuzme de yapabilirim
beslenme ve spor konusunda yardımlarınızı bekliyorum
Cok tesekkur ederim yardımı dokunan ve fikir veren arkadaslara

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:26 ----------
boyum 1.83 buda degisim resimlerim sizlere fikir vermesi acısından ekliyorum
bundan 2 3 kilo zayıfım siz bu durumda deyin

eski hallerim o zamanlar resim cekilmeyi sevmedigim icin bir yerlerde kalmıs