glutamine+cretain+protein kullanımı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar ben aslında bbu spora yeni başlamadım 1 sene olacak nerdeyse ama hep protein tozu kullandım ama artık bugun gnc den glutamine ve cretai mono hydrate aldım. fakat bunların beraber kullanımı hakkında kafamda sorular var. cretain toz, glutami ise tablet şeklinde . be bir günde üçünü kulanırsam sorun çıkarmı acaba vucudum için yani sakıncası varmıdır acaba ve buların üçünü hangi aralıklarda kullanmamı tavsiye ederseniz kulllanan ve bu konu ile ilgili arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim selamlar iyi çalışmalarr..

gulutamin i antrenman öncesi ve sonrası diye bölerek kullanabilirsin 3+3 olarak günde 6 tablet

creatini protein tozunu içerken proteine katıp da kullanabilirsin ( 1 tatlı kaşığı ) aslında creatin in ölçeği günlük 5 gr dır ama bir tatlı kaşığını çok tepeleme yapmadan proteine kat ve karıştır.

bir daha ki sefere de protein tozu alırken içerisinde yüksek oranda gulutamin barındıran protein tozu markalarından seçersen glutamine extradan ücret ödemene gerek kalmaz. ;)

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :

Arama Kelimeleri : glutamin, glutamine, creatine, kreatin, protein, whey

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı