Gh max yardım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dorre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dorre

Üye
16 yaşındayım 1.80 boyum var daha uzatmak için gh max kullanmayı düşünüorm gh hormonu salgılanmasını sağlamak için ama biyerde anabolik steroidlerin boy uzamasını durdurduğunu okudum acaba universal nutrition gh maxx anabolik steroid midir?

bilmiorm ki hiç proteinleri fln:))boy uzatcz die yanlış ilaç kullanıp boy uzamasını durdurmayalım:))

16 yasındasın ve 180 boyundasın. O yas icin uzun bir boy. 18 yasına kadar uazayacagını dusunsek, nerden baksan 190'a yakasırsın ve sen hala uzamak istiyorsun. Amacın 2 metreyi gecip basketbol kariyeri yapmak mı?

16 yasında ve 120 cm olsan hadi anlayayım ama uzun birinin GH ile ne isi olabilir. GH ile saka olmaz, sonucları ciddi bir hormondur. Bunun yan etkileri de var.

Bence derdini bir doktora anlat. Bu isler bu kadar kolay degil, olmamalı da zaten...

uyarın için teşekkür ederim endokrinoloji uzmanına danışıcam.aslında 1.85 olmayı istiorm kara harp okulu için avantaj oluyor.

gh max yan etkileri olduğunu yazmışsın nedir yan etkileri acaba ?:confused:

Herkese selam bende 16 yaşındayım boyum 178cm. Boyumun uzmasını desteklemek amacıyla GNC den L-glutamin ve L-arginine-L-ornithine aldım. Gece yatmadan ve sabah olmak üzere günde iki tablet alıyorum. Ancak bir doktorum bunların boy uzamasını engelleyici steroid içerdiğini ve kullanmamam gerektiğini söyledi. Açıkçası pek inanmadım ve emin olmak için sizlere sorma gereği duydum. Antremanlardan önce ve sonra da Amino Burst 3000 kullanıyorum. Sizce gelişmem açısından bu kullandıklarım zararlı mı yoksa tam tersine büyümeme yardımcı olurlar mı? Şimdiden teşekkürler.

Herkese selam bende 16 yaşındayım boyum 178cm. Boyumun uzmasını desteklemek amacıyla GNC den L-glutamin ve L-arginine-L-ornithine aldım. Gece yatmadan ve sabah olmak üzere günde iki tablet alıyorum. Ancak bir doktorum bunların boy uzamasını engelleyici steroid içerdiğini ve kullanmamam gerektiğini söyledi. Açıkçası pek inanmadım ve emin olmak için sizlere sorma gereği duydum. Antremanlardan önce ve sonra da Amino Burst 3000 kullanıyorum. Sizce gelişmem açısından bu kullandıklarım zararlı mı yoksa tam tersine büyümeme yardımcı olurlar mı? Şimdiden teşekkürler.

Vay be ne cahil doktorlar varmış. Daha aminoasit ile steroidleri ayırt edemeyen.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:14 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:50 ----------

uyarın için teşekkür ederim endokrinoloji uzmanına danışıcam.aslında 1.85 olmayı istiorm kara harp okulu için avantaj oluyor.

gh max yan etkileri olduğunu yazmışsın nedir yan etkileri acaba ?:confused:

Universal GH Max büyüme hormonu değildir. Sadece vücudda bulunan doğal büyüme hormonunu destekleyici vitamin, aminoasit ve minareldir.

GH yani büyüme hormonu önceleri kadavraların hipofiz bezinden üretilirdi. Ancak günümüzde artık sentetik olarak ta üretiliyor. Büyüme hormonu ilaçları ağız yoluyla almak yerine şırıngayla enjekte edilir. Soğuk ortamda muhafaza edilmesi gerekir. Mesela Corpormon, Genotr, Genetonorm, Genetropin, Humatrope, Norditropin, Saizen, Somatonorm v.s.gibi ilaçlardır.

gloxi height enhancer drinki araştır derim bi kardeş kafana yatarsa ben almayı düşünüyorum youtubede falan videoları var bir incele derim bana etkili geldi...
Avy53.jpg
148854_1.jpg

Back
Yukarı