Gelişim Spor Merkezi Taner

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yarın koyuyyoruz arkadaslar yeni resimleri ancak solaryuma gidemedık paeramız kalmadı :D bu solaryum ve ısık ınsanın resmını cok etkılıyor ya bi adamı oldugundan iyi veya daha kötü gösterebiliyor

vücut hacmine göre biraz biceps eksik gibi geldi bana. onun haricinde ışık ve fotonun iyi olmayışı eksik var gibi gösteriyo ama dikkatle bakılınca özellikle göğüs ve omuz iyi gibi geldi bana . ama ustalarımız daha iyi bilir. kısaca gittiğin yol iyidir hemşerim.

orantısız bir vücut olmuş keşke her bölgesini çalıştırsaymış o zaman daha estetik bir vücuda sahip olurdu ayrıca genetik olarak omuzları çok iyi...

beyler bu beli kalın olanların mide kasları çok daha fazla oluyor, bana öyle geldi... bilen varsa cevaplasın lütfen, bel ne kadar inceyse karın kasları da o kadar zor görünür ve az olur mantığı doğru mudur yanlış mıdır lütfen bilgi veriniz...

belim 76cm, kız beli gibi demişti birisi bana... yani demek istediğim bel ne kadar kalın olursa o kadar da karın kası kendine yer mi bulur acaba diye sorsam tam olur herhalde... kalın belin avantajı belki de var o zaman???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı