Gelişememe Piskolojim Bozuldu Kafayı yedim :(

BovveR

Üye
merhaba arkadaşlar bu spora lisede 2 kere başlayıp bırakmıştım 2 -3 ay gibi 3 sene once . şimdiyse 11 aydır düzenli yapıyorum haftada 6 gün 5 ağırlık 2 cardio şeklinde. 80 kilo olarak başladım şuan 74 falanım ama 11 aylık bir gelişim gösteremedim. BUrda millete bakıyorum adamlar tazı olmuş biz daha yağları zar zor yakıyoruz . Beslenme desen dikkat ediyorum haftada 1 kucuk bır cıkolata yesem kendımı goklerde buluyorum o derece düşünün.Ayda 300 -400 arası yemeğe gidiyor spor salonuna para bulmayı geçtim yemeğe para bulamıyorum artık tavuğuydu balığıydı babam eve koli koli yumurtalarla geliyor annem isyanlarda doyuramıyoruz seni diye . Supplementleri saymıyorum bile . Antreman programımda abuk subuk değil her bölge için 4 hareket en fazla 5 oda süper setli . bir tek bacakta 10 hareket var oda o gün full bacak çalışıyorum .Cardiomu sabahları yapıyorum 20 dk bisiklet 4 dakika tempolu 2 dakika en ağır şekilde mekik hareketleri , sopa falan 40-1 saat arası sürüyor. Bacak günlerimi hiç es geçmedim . kafayı yicem artık yanlış mı yapıyorum namus meselesi oldu bu iş. ya da bana mı öyle geliyor :S

Eklentiler

• 1.ay 1.jpg
    1.ay 1.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 600
  • 20140605_040350.jpg
    20140605_040350.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 536
valla dostum hocamda böyle moral veriyo iyi hoş oluyo teşekkürler . bazen bırakasım geliyo sonra tekrar başlayıp başa dönmeye hiç gerek yok diye düşünüyorum sonra bazende üstüme geliyolar çevredikiler 11 ayda bunu mu yaptın diye tereddüte düşüyorum. yandaki yağları yakmak için yapmadığım kalmadı hareketler ilaçlar l carnitine ,p90x, insanity programı vs

limon bal yada pekmez elma sirkesi karışımı da yapıyorum bazı günlerde kahve aspirin . etkisi olur mu

yağları eritmek ve kütle kazanmak her 2 side yani . kardiyo günleri kahve ve aspirin bazende elma sirkesi bal limon

yağları eritmek ve kütle kazanmak her 2 side yani . kardiyo günleri kahve ve aspirin bazende elma sirkesi bal limon
İkisini aynı anda götürmek Zordur hedefinize göre gidin amatör sporcuya zaten kaslı orta kütle yeter önce yağ yakıp sora kütle kazanmak lazm ikisi olnıyor kalpri acıgı bırakcn ki vucut enerjıyı yağdan alsın gelişemememin sebebi önce hacim almaksa kardıyo kes yağ yakmaksa kardıyo devam kalori kes böyle gidiyo sistem üstad

dostm beslenmeye göre şöyle
sabahları protein tozu yulaf
4 yumurta beyazı sebze zeytın falan

öğlen. 200 gram tavuk yada balık sebze 6 kasık jasmın pırınc varya oyle
yulaflı ekmekde varda bı kac aydır yemıorm
ogle 5 gibi yıne aynı bu sefefer bulgur (bulgur gec sındırılıomus o yuzden enerjı ıcın )
son yemeğim aksam 7-8 arası yıne proteın karbonhıdrat sebze 8 den sonra karbonhıdrat almıyorum

ek olarak
spordan 30dk önce bcaa
spordan sonra protein glutamın içiyorumjasmın pırınc haslanmıs yıorum kana cabuk falan karısıomus spor sonrası karbonhıdrat olayı
yatmadan once yumurta haslanmıs
yatarken glutamın
gunduzlerı kahvaltıdan sonra balık yagı falan vs

ilgin için teşekkür ederim dostum :)

Kabaca gördüklerimi söyliyim,
-bir yerde kas yapmak istiyorum yazmissin,digerinde yaglari yakamadim yazmissin ne yapmak istedigine karar ver,
-Vücudunu bogmussun,evet yanlis okumadin resmen bogmussun,haftada 6 antremanlar kardiolar.px 90 lar v.s v.s,yokmu baska?bir taraftan yaptigini digerleriyle yikiyorsun ,dinlenmene özen göster,cüsse istiyorsan kardio cinsi seylere ara ver yag yakmak istiyorsanda kalori alimini dengele,yaptigin sey hic birseye uymuyor.
-Bacakta 10 hareket ne yapiyorsun?bunu merak ettim,10 hareket yapilan bir bacak antremanindan sonra ki 2 gün yataktan zor kalkarsin.
-Vücudunu yordunmu dinlenmesi toparlanmasi icinde süre ver dedigim gibi asiriya kacmis motoru bogmussun,aragazi vermekle felanda acilcak gibi degil biraz ara ver. sonra tekrar basla dediklerimi düsünerek.

1-bacakta yaptıklarım
2-squat 4 set 15 12 10 10
3-4leg press leg extension super set bunlar 3 set 12 10 10
5iner 15 12 10
6leg curl 15 12 10 10
7-8lunges squat ve dambl squat super set bunlarda 15 12 10 10
9-outer

2 gün ağırlık 1 gun cardio 2 ağırlık 1 cardiyo bu şekilde p90x insanity leri pazar günleri bazende geceleri yapıyorum oda mekik cardio olanlarını pazar gunu bazen agırlık + mekık yapıyorum evde

Son düzenleme:
Birak yaglari kas kutlesi edinmeye calis. Kas kutlesi edinmek icin fazla kalori alman gerek sen az yiyorsun. Hareketlerin yapilislarini dogru ve nizami yapman lazim. Kaldirabilecegin en agir agirliklari kullanman lazim. Tozla supplementle degil beslenmeyle dinlenmeyle gelisirsin. Daha cok karbo hidrata yonel. Ayni anda hem kas yapip hem yag yakamazsin. Kas kutlesi kazanmaya odaklan.

Ben yeniyim bodyde ve bildiğim kadarıyla kas dinlenirken gelişir yani aralara 1 gün dinlenme günü koy antrönörüm böle dedi bana 7 ayda saolsun baya gözle görülür fark ettim

şuanki halim bazen de kendimi çok iyi hissediyorum sanırım kamera açısından olsa gerek .

Eklentiler

• 11.jpg
    11.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 487
Hocam sol gogus digerine gore daha büyük duruyor . Bu konu benimde kafama takılıyor . Sizce nedeni ne olabilir ?
ben şuanki salona başlamadan önce 2 ay farklı salonda çalışmıştım pek ilgi göstermemişti ordaki hoca. bir göğüsüm diğerine göre hayli büyüktü . nedenini sordum ya yanlış çalışmadan yada genetik olabilceğini söyledi suanki hocam. onu düzeltmek içinde 1 kaç göğüs hareketi yaptırdı kablo ile çekme falan eskiye göre biraz daha dengelendi.

Back
Yukarı