BovveR
Üye
merhaba arkadaşlar bu spora lisede 2 kere başlayıp bırakmıştım 2 -3 ay gibi 3 sene once . şimdiyse 11 aydır düzenli yapıyorum haftada 6 gün 5 ağırlık 2 cardio şeklinde. 80 kilo olarak başladım şuan 74 falanım ama 11 aylık bir gelişim gösteremedim. BUrda millete bakıyorum adamlar tazı olmuş biz daha yağları zar zor yakıyoruz . Beslenme desen dikkat ediyorum haftada 1 kucuk bır cıkolata yesem kendımı goklerde buluyorum o derece düşünün.Ayda 300 -400 arası yemeğe gidiyor spor salonuna para bulmayı geçtim yemeğe para bulamıyorum artık tavuğuydu balığıydı babam eve koli koli yumurtalarla geliyor annem isyanlarda doyuramıyoruz seni diye . Supplementleri saymıyorum bile . Antreman programımda abuk subuk değil her bölge için 4 hareket en fazla 5 oda süper setli . bir tek bacakta 10 hareket var oda o gün full bacak çalışıyorum .Cardiomu sabahları yapıyorum 20 dk bisiklet 4 dakika tempolu 2 dakika en ağır şekilde mekik hareketleri , sopa falan 40-1 saat arası sürüyor. Bacak günlerimi hiç es geçmedim . kafayı yicem artık yanlış mı yapıyorum namus meselesi oldu bu iş. ya da bana mı öyle geliyor :S