Madem ayri bir baslik acmissin, izninle sana yolladigim maili diger uyelerimizle paylasmak adina buraya kopyaliyorum, Mestano.
Novedex icin dogal testesteron arttirici, osterojen uretimini dusurucu deniyor. Yagsiz kutle kazanmak icin iyi oldugu soyleniyor. Kendisi anti-aromatic inhibitormus, kas hucrelerinin icindeki cekirdek sayisini arttiriyormus, ne kadar cok cekirdek, o kadar cok proten sentezi mantigina dayaliymis urun. Diger bahsettigin urunlerle de kombine edip en iyi sonuclari alin demisler. 21 yasin altindakiler cinsiyet ayrimi olmaksizin kullanmasin ibaresi var yazida. Kanser hastalari, yuksek kolestrol, kardiovaskuler problemleri olanlara da uzak dursun demisler. Videosunu da seyrettim. Testesteron/ostrejon oranini 600 kat arttirdigi soyleniyor kullanim suresince. Baylor universitesi diye bir yerde yapilmis deney, ne kadar guvenilir sonuclara bilemiyorum acikcasi.
Superpump bildigimiz nitric oxide arttirici. Diger firmalarin urunlerinde cok bir farki yok. Hatta bedava numune yolluyorlar, ben de alirim belki

. Sizeon bildigimiz creatine gluconate. Yukleme donemi gerektirmediginden, creatine monohydratin gordugu isi daha kisa surede gordugu soyleniyor. Icine bir de outlast ismini verdikleri bir karbonhidrat eklemisler. Daha uzun ve sert antremanlar icin kullaniyorsun, creatine iste bildigimiz. Bir de mide bulandirmadigi soyleniyor, herhalde diger creatine glucomate'larin boyle bir problemi var. Ilk kullanim ve antremandan sonraki 24-36 saat icerisinde farki goreceksiniz gibi iddali cumleler de kullanmislar.
Plasma jet icin de nitric oxide booster deniyor, icerigini cok dikkatli okumadim acikcasi superpumpla temelde ayni sey oldugu icin, bence bu ikisinden birini secsen olur. Hatta bir adim ileri gidip superpump'in reklaminin plasma'ninkinden daha etkileyici oldugunu soyleyebilirim, ama reklamlara ne kadar guvenilir bilemiyorum.
Sadede geleyim, benim gozumde bahsettigin ilk kombine ile ikincisi arasinda fazla fark yok, farkli firmalarin benzer urunleri. Yabanci forumlarda biraz gezinip insanlarin gasparin'in urunlerinden ne kadar randiman aldiklarini biraz okumak lazim, ondan sonra son karari yine sen verirsin. Yarina biraz daha bilgi toplamis olurum.