Gaspari team

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mestano
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mestano

Yeni Üye
Arkadaşlar bu ürünler hakkında bilgisi olan var mı?

Gaspari superpump
Gaspari Sizeon
Gaspari Novedex Xt
Gaspari Plasma Jet

Ayrıca yukarıdakiler kür olarak nasıl?

Plasmajet senin kullanabileceğin bir ürün değil ama benim dememi takmayacağın için sadece lafta kalacak , ben genede insanlık görevimi yapayım karaciğer senin tabiki

Firebird ne konuda(karaciğere nasıl bir etki söz konusu?) benim kullanabileceğim bir ürün değil. Ayrıca ben öyle önyargılı biri değilim, heleki zahmet edip buraya yorum yazan, yardım etmeye çalışan kişilere.
Yaptığım kürde l3 ve milk thistle gibi sağlam destekleyiciler kullanıyorum, ayrıca kür sonunda gireceğim detoksta var.

Ayrıca ürünlerin nasıl etkileri olduğunu daha doğru ne işe yaradıklarını söylerseniz çok makbule geçer. İngilizcem yeterli gelmedi anlayacak kadar.

Son düzenleme:
pump ı kullanan birini tanıyorum ne işe yaradığı malüm çok memnun olduğunu söylüyo birde bunun halodrol u var gaspariyi çok met ediyolar zaten bir satıcı tanıyorum gaspari satmak istemişti ama bakanlıktan izin alamadı yüksek dozajlı olduğu için ama kaçak buluna biliyo tabi

bende biara araştırdım bu kombinasyonu..
arkadaşların dedikleri gibi bb.com da hakkında bahsediliyor ama daha çok net yorumlar göremedim..

bizim forumda da kullanmış yoktur diye tahmin ediyorum..
ama Gaspari superpump
Gaspari Sizeon gayet etkili ürünler diye duydum..
diğerleri ile kullanan ilk sen olursan yorumlarını eklersen seviniriz..

bende biara araştırdım bu kombinasyonu..
arkadaşların dedikleri gibi bb.com da hakkında bahsediliyor ama daha çok net yorumlar göremedim..

bizim forumda da kullanmış yoktur diye tahmin ediyorum..
ama Gaspari superpump
Gaspari Sizeon gayet etkili ürünler diye duydum..
diğerleri ile kullanan ilk sen olursan yorumlarını eklersen seviniriz..

ürün daha bugun elime geçti 1 ayda anca biter:D tabi daha öncede olabilir ama tam kesin konuşmak için 1 ay dedim

bu arada no plasmacore ve size on kürü yapacagım

Diez memnuniyetle yazarım, doların fırlaması yüzünden sipariş vermedim. Beklemedeyim, hal böyle devam ederse vereceğim sipariş.
Serkan yorumlarını bekliyorum.

Gaspari hakkında güzel şeyler bahsediliyormuş. Şu an elimde bsn nitrix var. Ya;
-animal pak
-bsn cellmass
-bsn no-xplode
sipariş verip nitrixle kombine yapacağım ya da gaspari team'i. İkisinin arasında 1 dolar fark var. Sizce nasıl yapayım?

aslında nitrix alternatifi olarak yazmaya çalıştım Altered State'i..
kullanmadım ama gün içinde no seviyesini yüksek tutma adına kullanılıyor nitrix gibi..

Madem ayri bir baslik acmissin, izninle sana yolladigim maili diger uyelerimizle paylasmak adina buraya kopyaliyorum, Mestano.

Novedex icin dogal testesteron arttirici, osterojen uretimini dusurucu deniyor. Yagsiz kutle kazanmak icin iyi oldugu soyleniyor. Kendisi anti-aromatic inhibitormus, kas hucrelerinin icindeki cekirdek sayisini arttiriyormus, ne kadar cok cekirdek, o kadar cok proten sentezi mantigina dayaliymis urun. Diger bahsettigin urunlerle de kombine edip en iyi sonuclari alin demisler. 21 yasin altindakiler cinsiyet ayrimi olmaksizin kullanmasin ibaresi var yazida. Kanser hastalari, yuksek kolestrol, kardiovaskuler problemleri olanlara da uzak dursun demisler. Videosunu da seyrettim. Testesteron/ostrejon oranini 600 kat arttirdigi soyleniyor kullanim suresince. Baylor universitesi diye bir yerde yapilmis deney, ne kadar guvenilir sonuclara bilemiyorum acikcasi.

Superpump bildigimiz nitric oxide arttirici. Diger firmalarin urunlerinde cok bir farki yok. Hatta bedava numune yolluyorlar, ben de alirim belki :). Sizeon bildigimiz creatine gluconate. Yukleme donemi gerektirmediginden, creatine monohydratin gordugu isi daha kisa surede gordugu soyleniyor. Icine bir de outlast ismini verdikleri bir karbonhidrat eklemisler. Daha uzun ve sert antremanlar icin kullaniyorsun, creatine iste bildigimiz. Bir de mide bulandirmadigi soyleniyor, herhalde diger creatine glucomate'larin boyle bir problemi var. Ilk kullanim ve antremandan sonraki 24-36 saat icerisinde farki goreceksiniz gibi iddali cumleler de kullanmislar.

Plasma jet icin de nitric oxide booster deniyor, icerigini cok dikkatli okumadim acikcasi superpumpla temelde ayni sey oldugu icin, bence bu ikisinden birini secsen olur. Hatta bir adim ileri gidip superpump'in reklaminin plasma'ninkinden daha etkileyici oldugunu soyleyebilirim, ama reklamlara ne kadar guvenilir bilemiyorum.

Sadede geleyim, benim gozumde bahsettigin ilk kombine ile ikincisi arasinda fazla fark yok, farkli firmalarin benzer urunleri. Yabanci forumlarda biraz gezinip insanlarin gasparin'in urunlerinden ne kadar randiman aldiklarini biraz okumak lazim, ondan sonra son karari yine sen verirsin. Yarina biraz daha bilgi toplamis olurum.

2 kutu super pump ve bir kutu sizew on bitirdim. Bugüne kadar birçok nitrik okist ürünü kullandm . Noexplode da iyiydi ama super pump'tan aldığım pump etkisini ve antreman şevkini hiç bir ürünle kıyaslamam. Size on da farklı bir ürün antreman sırasında da içebiliyorsunuz.

Ama özellikle superpump cok iyiydi. Nitrik oksidi kullandıkça bir nevi bağışıklık kazanıldığını düşünüyordm artıuk noxplode etki etmemeye başlamıştı , ondan Gaspari ürünlerine dönünce farkı gördüm. Gözüm kapalı tavsiye edeceğim ürünler. Saygılar

Sp250'yi almaya kafaya koydum artık. Ama size on kullanılış amacı ne, cellmass türü bir ürün mü?

Kısaca sp250-animal pak-nitrix kullanacağım ve son ürün kaldı. Cellmass mı, size on mu? Yoksa başka bir tane mi?

aneximandros ne zaman mail atsam fazlasıyla ilgilendin, çok yardımcı oldun. Çok teşekkürler...

Back
Yukarı