Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar 1 yıldır aktif olarak vücut geliştiriyorum elime 220 tl gibi para geçti ( öğrenciyiz anca bu kadar ) bu paraya en iyi kombinasyon olarak kreatin ve gainer düşünüyorum. siz hangi suplementleri önerirsiniz ? hangi marka almalıyım?
Mustletech alirsan krateine gerek yok zaten icinde kratein var fiyati 200 tl civari yanilmiyorsam 16 servis ,
weinder alma cok seker var,
optumum fiyat olarak iyi 119 tl sanirim ama porsiyonu az,
hardline on yargim var dusmanima bile tavsiye etmiyorum.
Dymatize mass ganier var oda olabilir son karar senin
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Genel olarak hardline ürünleri iyi olmazdı ama son çıkan 5000g lık gaineri çok iyi. Forumda yorumları okursan kullananların %99'unun memnun kaldığını görürsün. Kreatin ise marka pek fark etmiyor %100 monohydrate olmasına dikkat etmen yeterli olur.
gainer a para vermen gerekesiz birde alıp yanına kreatin alman dahda gereksiz olur yukarda biryerde arkadasın dediği doğru düzgün beslenmeye harca paranı