Hakan Arslan
Üye
Kreatin ile gainer i karıştırıp suyun içine atsam etki alabilirmiyim ?
Suyun içine 2 sini beraberim atmalıyım yoksa ayrı ayrımı içmeliyimsade almaktan daha faydalı olucaktır
kreatinin şekerli şeylerle tüketince emiliminin artması olayı
Teşekkürler saolikisini beraber at iç ayrı ayrı at iç çok büyük bi fark olmayacaktır ama dediğim gibi şeker kreatinin emilimini arttırır gainerlardada bolca şeker bulunuyor diye biliyorum ikisini karıştırıp içebilirsin.
ayrı ayrı içsende çok bi fark olmayacaktır.
aslında şeker değil ama insülinin kanıtlanmış bir etkisi bu..hatta dolaylı olarak anabolik bir hormondur insülin ve sebebi de besinler için hücrenin kapılarını aralamasıdır"şeker kreatinin emilimini arttırır" diye bir sehir efsanesi var hepsi o böyle bir somut etkisi kanıtlanmılş değil
ben olsam kreatini hiçbir şeye karıştırmam zira zaten çok ince toz formda ve topu topu 5gr.. gainer ya da protein tozu ile karıştırınca bardakta kalan bulaşığın içinde bile 1 gramı çöpe gidebilir..en güzeli bardakta az bir suyun (40-50ml) içine kreatini koyup tertemiz içmek..akabinde dilediğiniz kadar su , gainer, üzüm suyu her neyse içebilirsiniz..Kreatin ile gainer i karıştırıp suyun içine atsam etki alabilirmiyim ?
ben olsam kreatini hiçbir şeye karıştırmam zira zaten çok ince toz formda ve topu topu 5gr.. gainer ya da protein tozu ile karıştırınca bardakta kalan bulaşığın içinde bile 1 gramı çöpe gidebilir..en güzeli bardakta az bir suyun (40-50ml) içine kreatini koyup tertemiz içmek..akabinde dilediğiniz kadar su , gainer, üzüm suyu her neyse içebilirsiniz..
ben öyle yapıyorum yoksa shaker.da kalan kalıntılarda 5gr kreatininiz 4e düşer haberiniz olmaz..Kreatin i ozaman ayrı küçük bir su ile içip ardından gaineri içiyim doğrumu anladım
mobil site olduğu için buna gerek görülmemişti ama tekrar iletiriz talebi..Anladım teşekkürler birşey daha sorucaktım telefon uygulaması çıkacakmı forumun tarayıcıdan kullanmak zor oluyorda
Teşekkürlermobil site olduğu için buna gerek görülmemişti ama tekrar iletiriz talebi..