Gögüs bölgesindeki yağlar :/

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan deepex
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

deepex

Üye
Merhaba beyler..
Gögüs bölgesindeki yağlarımdan kurtulmak istiyorum ama çok kas yapmakta istemiyorum sadece hafif şekillenmesini istiyorum. Bir arkdaşım hafif dumbellarla hızlı hareketler yaprak yağ yakarsın ağırlarla ise kasların şişer dedi ne kadar doğru ? ve yapmam gereken nedir

Evet evet şişer balon gibi olursun. Aman diyim sakın agır agır yapma 1 haftada balon olursun.

bu konu benımde acmak ıstedıgım bı konuydu gecen sene 95 kılodan 68e dustum ve vg ıcın tekrardan kılo aldım 75ım su anda ama gogus bolgemde yaglanma war bunu nasıl onleyebılırım

Ademaydogan aynı durumdayız bende 94 den 73 inmiştim şimdi 78 im ama 73 kende duruyordu yağlar bir türlü erimedi nasıl yakararız onu düşünüyorum kara kara

hacı boyum 167 95 kıloydum gecen sene sıkı bı rejımle sporla werdım hıc hap falan kullanmadan vgye basladım tekrardan 75e cıktım gogus usten şiş duruo benım 1 aydır calısmama ragmen ama altı cok cıvık ve yaglı :(((

boy: 180 kilo 78 şuan aynısı bende de üst gayet iyi ama alt koyunun iç yağı gibi :D napacam bilmiyorum ; arkadaş hafif ağırlıklarla çok yap yağlar erir dedi şimdi bide korkuyorum şişmesin sadece yağ yakılsa yeter olmadı en kötü ihtimal oraya birşeyler sarıp terletmek lazım ? işe yarayacağını düşünüyorum aslında. Jinekomasti bile baktırdım temiz çıktı demekki yağ nası giderbilmiyorum

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

arama kelimeleri : yağ yakma, göğüs yağ

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı