lincey
Üye
Arkadaşlar yağ oranım bir bayana göre düşük ve kas kütlemi arttırmaya çalışıyorum bunun için düzenli olarak ağırlık çalışıyorum daha yeni başladım çalışmaya diyebilirim. Fakat hiç kardio yapmıyorum. bir beslenme uzmanı ile çalıştığım için beslenmem düzenli. hedefimiz yağsız kas kütlesi inşa etmek bu şekilde yapılanmak. Şuanda sadece Nutrade Premium Isolate Protein kullanıyorum.
sorunum şu yağ oranımın düşük olmasına rağmen göbek bölgemde yağlanma var bunun için ne yapmalıyım ? Herhangibi bir L-Karnitin veya CLA kullanmam gerekli mi ? nasıl bir kardio yapmam ve ne şekilde yapmam lazım ? bana ne yapmamı önerirsiniz ? Yağ oranımın artık düşmesini istemiyorum ve karın bölgemdeki yağdan kurtulabilir miyim ?
sorunum şu yağ oranımın düşük olmasına rağmen göbek bölgemde yağlanma var bunun için ne yapmalıyım ? Herhangibi bir L-Karnitin veya CLA kullanmam gerekli mi ? nasıl bir kardio yapmam ve ne şekilde yapmam lazım ? bana ne yapmamı önerirsiniz ? Yağ oranımın artık düşmesini istemiyorum ve karın bölgemdeki yağdan kurtulabilir miyim ?