Göğüs Kılları, Koltuk Altı Kılları, Genital Kıllarından Kurtulma ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan veNo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

veNo

Üye
arkadaşlar merhabalar göğüs kıllarından koltuk altı kıllarından ve genital kıllarından nasıl kalıcı yada az birşey kalıcı şekilde kurtulabilirim yardımlarınızı bekliyorum

Ağda yapabilirsin :) daha geç çıkar. Yani tek çare ağda.

I believe in Fitness.

@ReLax35 Dostum mesela göğüse kullandın diyelim o kremi ne kadar sonra geri çıkıyor ?
@power-elf sanada yukarda ki soruyu soruyorum :D
Birde ben şimdi ağdamı yapayım yoksa bu dediklerinizden birisinim ?

Jilete göre daha geç çıkıyor özellikle alınması zor bölgelerde koltuk altı popo kısmında güzel 6 tl aldım ben vi-vet tüy dökücüyü , arkadaşın dediği veet marka olduğundan bence pahalı o kadar , sesu denemiştim güzel değil.dediğim kremi al dene ucuz görürsün kısa zamanda döküyor 2-3 dk :)

@ReLax35 senin dediğin tüy dökücü ne kadar birde linkini atarmısın bir şekline falan bakayım ? birde bunu ben göğüsde kullanabilirmiymi ?
@power-elf senin dediğininde linkini atabilirmisini birde bu ikisinden hangisin alayım kafam karıştı ?

veet pembe ve mavi iki renkli spreyi var pembe daha etkili 30 tl civarı ben onu kullanıyorum başarılı tavsiye ederim.
Aynen bende kullandım en az 2 -3 ay da ancak eski haline geliyor...Bir tüpü bitirdim göğüs ve karın için.Köpük olduğu için akıyor veya işe yaramıyor diye düşünüp sıkıyorsunuz bol bol :)

@ReLax35 şey dostum bunu genital bölgede de kullanabilirmiyiz ? Birde ben genital bölgeyi jiletle alınca kaşınma batma gibi şeyler oluyor 6 gün falan kendime gelemiyorum bunda kaşınma batma gibi şeyler olmaz değilmi ?[DOUBLEPOST=1426530656][/DOUBLEPOST]@power-elf usta senin kinide genital bölgede kullanabiliyormuyuz ve yine dediğim gibi jiletle kesince ben kaşıntı batma oluyor. bunda genital bölge kullansam batma kaşıntı gibi şeyler yaşamam değilmi ?

kardeşim bunu genital bölgeye önermiyorlar zaten reçetesinde de öle yazar , tüm tüy dökücüler de önermiyoalr o bölgeye .

kardeşim bi ara babamla konuşuyordum kol altı için falan karınca yumurtası falan dediler tam anlamadım ama sen googlede bir araştırma yap bu karınca yumurtaları hakkında belki bir şey bulursun

@ReLax35 dostum ben en çok genital bölge ve koltuk altı için arıyorum ya .s
@Cihade bir araştırayım ben şuun bakalım
genital bölgede ve koltuk altında kullanabileceğim krem varmı acaba ?

Back
Yukarı