fitness yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
öncelikle merhabalar. güzel, faydalı bir forum olmuş bunu demek isterim.
ben daha çok yeniyim bu konuda. fitness'da 2. haftam daha. benim başlama sebebim karın bölgesi ve göğüs bölgesi. 1. göğüslerimin küçülmesini istiyorum ve etraftakiler ameliyatsız bir tek sporla çözersin bu işi dediler. bu konuda bana neler tavsiye edersiniz? hangi hareketleri ve hangi yağ yakıcıları?
2. karın kaslarımın hafif de olsa belirginleşmesini istiyorum, bu konuda bana neler tavsiye edersiniz? yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.

5- Açıklayıcı Bir Konu Başlığı Seçin :
“Yardım”, “Şuna Bir Bakın”, “Böyle Yapsam mı?”, “Nasıl?”, “Birkaç Soru”, “Acil Yardım” ve bunların benzerleri, hiçbir açıklayıcılığı olmayan konular açmak yasaktır. Unutmayın ki, düzgün ve açıklayıcı konu başlığına sahip olmayan konular, hem arama işleminin etkinliğini azaltacak, hem de mesajınızın çok daha az kişi tarafından okunmasına neden olacaktır.

kusura bakmayın yeni olduğum için.. insan atlayabiliyor bazı şeyleri. başlığı nerden değiştirebilirim?

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı