Evde Dumbell ile çalışma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ryo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ryo

Üye
herkese selamlar,
foruma yeni üye oldum gerçekten gerek yeni başlayan gerek ise ileri düzeyde çalışan arkadaşlar için çok faydalı bilgiler var. Bende bundan 5-6 sene önce 7-8 ay salonda çalışmıştım. Aradan geçen senelerden sonra sporu bırakmamdan doalyı haliyle kilo aldım göbek kasların üstünda yağlanma vs gibi .
Forumda gezdiğim kadarıyla sadece evde çalışma imkanı olan arkadaşlar için bir kaç tavsiye buldum.
Evde çalışmak için ayarlı dumbell seti , bar ve bir sehpa aldım . Isınma hareketlerini koşu bandım olmadığı için bölgesel olarak dikkatli bir şekilde yapmaya özen gösteriyorum.
Benim sorum şu olacak yakın bir hoca arkadaşım bana bir program yazdı . Bazı hareketleri eskiden de bu spor la uğraştığım için biliyorum fakat bazı hareketlerin tam olarak nasıl yapılacağını kestiremiyorum bundan dolayıda ters bir hareket yapıp sakatlanmayı yada yanlış yapacağım hareketlerden dolayı gelişimimi engellemeyi istemiyorum .

Benim için yazılan program şu hareketleri içeriyor
Bench Press
Dumbell Fly
Pull over
Dumbell press
Lateral Raise
Dumbell Trio
Dumbell Rowing ( Triseps)
Yüz üstü yatıp Dumbell rowing
Dumbell biceps
Hammer biceps
Concerto biceps ( oturarak tek kol )
Wrist curl düz
Wrist curl Ters
[bazı isimleri yanlış yazmış olabilirim ]
bu hareketlerin nasıl yapılabileceği hakkında bir çok resim ve video yu sitede buldum fakat bazı hareketlerin fitness çalışma aletleri olmadan nasıl yapılabileceği hakkında önerilerinizi bekliyorum .

İyi çalışmalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı