Herkese Merhaba;
Boy: 181cm
Kilo: 72 kg
Sağ ön kol: 33,5cm
Sol ön kol: 32,5cm
Omuz: 114cm
Göğüs: 97cm
Bel:82cm
Bulunduğum yer itibiariyle spor salonu olmadığı için bir iki ay kendi imkanlarımla evde spor yapmaya çalıştım.Sonunda spor salonu açıldı.
Forumdan edindiğim bilgiler doğrultusunda Flexor Hocamın "Body building'e Yeni Başlayanlar İçin Program" ını pazartesi ilk antrenmanımda uyguladım.Hocam yazdığınız gibi uygulamaya çalışıyorum.Fakat bu programa karın ekleyebilirmiyiz ve nasıl yapabiliriz?
Antrenman Programım:dumbelllls
etki bölgesi göğüs
1-Bench Press
2-Butterfly
etki bölgesi omuz
3-Military Pres
4-Lateral
etki bölgesi ö.kol ****ol
5-Barbell Curl
6- Triceps Pushdowns
etki bölgesi sırt
7-Wide-Grip Lat Pulldown
8-Seated (Cable) Row
etki bölgesi ö.bacak a.bacak
9-Leg Extension
10-Leg Curl
Beslenme:
Kahvaltı : 3-4 dilim kepekli ekmek, Haşlanmış 2 yumurta beyazı ve 1 tam haşlanmış yumurta, biraz bal, ceviz bir dilim peynir, bir kaç siyah zeytin.
Öğle : Yağsız Pirinç pilavı, haşlanmış tavuk göğsü,yoğurt, mevye suyu
İkindi: Meyve
Akşam( idmandan 1,5-2 saat önce ): Ton balığı, yağsız makarna, salata meyve suyu
İdmandan sonra : 1 adet muz 1,5 bardak light süt
Şeker sadece kahvaltıda 1 bardak çaya çok az kullanıyorum neredeyse şekersiz, tuz hiç bir öğünde kullanmıyorum, Ekmek kahvaltı hariç hiç bir öğünde
Flexor hocam tavsiyeleriniz nedir ? karın bçlgesinde ki yapı 68 kg olduğum zamanda vardı o bölgeyi nasıl daha düzgün bir hale getirebilirim. Nasıl beslenmeliyim en çok kafama takılan beslenme problemi azimliyim elimden gelenin en iyisini yaparım.
bench_O
Boy: 181cm
Kilo: 72 kg
Sağ ön kol: 33,5cm
Sol ön kol: 32,5cm
Omuz: 114cm
Göğüs: 97cm
Bel:82cm
Bulunduğum yer itibiariyle spor salonu olmadığı için bir iki ay kendi imkanlarımla evde spor yapmaya çalıştım.Sonunda spor salonu açıldı.
Forumdan edindiğim bilgiler doğrultusunda Flexor Hocamın "Body building'e Yeni Başlayanlar İçin Program" ını pazartesi ilk antrenmanımda uyguladım.Hocam yazdığınız gibi uygulamaya çalışıyorum.Fakat bu programa karın ekleyebilirmiyiz ve nasıl yapabiliriz?
Antrenman Programım:dumbelllls
etki bölgesi göğüs
1-Bench Press
2-Butterfly
etki bölgesi omuz
3-Military Pres
4-Lateral
etki bölgesi ö.kol ****ol
5-Barbell Curl
6- Triceps Pushdowns
etki bölgesi sırt
7-Wide-Grip Lat Pulldown
8-Seated (Cable) Row
etki bölgesi ö.bacak a.bacak
9-Leg Extension
10-Leg Curl
Beslenme:
Kahvaltı : 3-4 dilim kepekli ekmek, Haşlanmış 2 yumurta beyazı ve 1 tam haşlanmış yumurta, biraz bal, ceviz bir dilim peynir, bir kaç siyah zeytin.
Öğle : Yağsız Pirinç pilavı, haşlanmış tavuk göğsü,yoğurt, mevye suyu
İkindi: Meyve
Akşam( idmandan 1,5-2 saat önce ): Ton balığı, yağsız makarna, salata meyve suyu
İdmandan sonra : 1 adet muz 1,5 bardak light süt
Şeker sadece kahvaltıda 1 bardak çaya çok az kullanıyorum neredeyse şekersiz, tuz hiç bir öğünde kullanmıyorum, Ekmek kahvaltı hariç hiç bir öğünde
Flexor hocam tavsiyeleriniz nedir ? karın bçlgesinde ki yapı 68 kg olduğum zamanda vardı o bölgeyi nasıl daha düzgün bir hale getirebilirim. Nasıl beslenmeliyim en çok kafama takılan beslenme problemi azimliyim elimden gelenin en iyisini yaparım.
bench_O