El bileğinde ağrı

Merhaba arkadaşlar 3 aydır düzenli olarak bb ile ilgileniyorum Full body çalışıyorum ve yaklaşık 7 8 ay kadar daha full body devam etmeyi düşünüyorum (Yaptığım birçok araştırma sonrası karar kıldım) Curl hareketlerini antrenman sonlarına doğru yapıyorum ve hemen hemen her türlü Curl varyasyonunda Bileklerimde kramp benzeri ağrılar hissediyorum ağırlık olarak extreme rakamlarda olmasamda orta düzeyde ağırlıklarla çalışıyorum (ez bar 10 10 ve ya 12.5 12.5)
Bileklerimi güçlendirmem mi gerek yoksa bu bir sakatlık belirtisi midir bilen arkadaşlar cevap verebilirlerse sevinirim

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bileklerin kuvvetsizliğinden kaynaklandığını düşünüyorum , ilk başladığım zamanlarda curl hareketini boş barla bile yapamayacak şekilde bileklerim kitleniyor ve ağrıyordu . Eğer ağrı geçmiyor ve antremanın ilk başlarında bile ağrıyorsa , uzman bir doktora görünmenizde fayda var

Bilek ağrısı varsa yaptığın harekat anında. Bileğini oynatıyorsun büyük bi ihtimal. Bilek sabit olsun. Aşağı yukarı indirirken dumbell veya barı. Eğer oda değilse. Bi doktora görün bence

Bileklerin kuvvetsizliğinden kaynaklandığını düşünüyorum , ilk başladığım zamanlarda curl hareketini boş barla bile yapamayacak şekilde bileklerim kitleniyor ve ağrıyordu . Eğer ağrı geçmiyor ve antremanın ilk başlarında bile ağrıyorsa , uzman bir doktora görünmenizde fayda var
Bilek kuvvetlendirmek için ne tür hareketler yapabilirim bir bilginiz var mı forearm hareketleri bunun için çözüm olur mu

Bilek kuvvetlendirmek için ne tür hareketler yapabilirim bir bilginiz var mı forearm hareketleri bunun için çözüm olur mu

Aşağıdaki hareketleri yapabilirsin . Youtube 'da bu hareketlerin yapılışlarını bulabilirsin.
1.Dumbbell forearm extensions(wrist curl)
2.reserve barbell curl
3.Reserve wrist curl

Aynısı başıma geliyordu özellikle curl yüzünden. Sol bileğimde ağrı var sanıyordum fakat ağrı kolumun 1/3 kısmında imiş. Kesinlikle o ağrı varken bi kontrol et koluna diğer elinin iki parmağıyla yokla ağrı kesin bilektemi yoksa attığım resimdeki yerlerde mi ?
Sırf bu yüzden 1,5 aydir gidemiyorum salona.

Eklentiler

• KOLKOLKOL.jpg
    KOLKOLKOL.jpg
    157,7 KB · Görüntüleme: 400
Aynısı başıma geliyordu özellikle curl yüzünden. Sol bileğimde ağrı var sanıyordum fakat ağrı kolumun 1/3 kısmında imiş. Kesinlikle o ağrı varken bi kontrol et koluna diğer elinin iki parmağıyla yokla ağrı kesin bilektemi yoksa attığım resimdeki yerlerde mi ?
Sırf bu yüzden 1,5 aydir gidemiyorum salona.
Sonucunda kalıcı bir ağrı mı oluştu doktor Vs ile mi görüştün

3 Farklı doktora gittim . İkisi genetik yapacak birşeyin yok hafif çalışacaksın dedi. Son olarak Prof.a gittim. Emar istedi sonucunu beliyorum.

Geçmiş olsun dostum umarım büyük birşey çıkmaz

Benimde ilk baslarda bileklerim uyusuyordu karincalanir gibi oluyordu.tamamen bileklerin gucsuz olmasiyla alakali.biceps icin hummer yapmani tavsiye ederim.hem biceps icin guzel haraket hemde bilekleri guclendiriyor.yada ilk hummer yap sonra bilegini zorlamayacak sekikde curl yap bileklerin guclenene kadar

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tavsiye curl türlerini z-bar ile yap. Bunda bilek daha az bükülür, ağrın az olur.

Arkadaşlar bendede oluyor o. Genetik olan bilek kemiğinin güçsüz ve ince olmasıyla ilgili diye biliyorum. Çalıstıgınız bilek hareketleri kemigi cok kalinlastiramayacagi icin cok bi fayda etmez ama yinede faydasi olur. Ağır çalışırken agri hissedip hele ki ağırlı bırakır bırakmaz bilekleriniz kırılacak gibi oluyorsa sizde bendensiniz. İlk tavsiyem bilek destekli ürünler kullanmaniz.

Back
Yukarı