eczane

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ezy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ezy

Üye
Slm,

Eczane'de hangi steroid'lar satilior? Gelecek yaz Turkiye'ye gelmiyi dusuniorumda

Şuan sadece Primobolan var
Anapolon ve Sustanonda yok Prengly zaten yok
(T3 - T4 - Proviron - Ventolin vs.) hariç

Hiç boşuna kendinizi yormayın şuan için eczaneye gelenler depolarda kalan kıyıda köşede kalan diye tabir ettiğimiz çok çok az miktardaki ürünler o yüzden önemli olan ürünlerin ecza depolarına gelmesi. Adanada iki ecza deposuna sordum Hedef ve Çukurova ecza deposu ikisinde de yok.

Ne sacma istir anlamadım hadi bizim sansimiz var baska seyler kulanırız.Adam ın ihtiyacı var tedavi oluyorsa baska ilac yok.

Selam,

Sustanon imalatı 2 hafta önce başlamış ve tekrar kaldırılmıştır. Anapolon ve primobolan üretimi ve satışı devam etmektedir.

topumuzun suyunu kurutmaya çalışıyo bunlar herşey efedrinle başladı

anapolon bence komple yasaklansın cok gereksiz bir steroid

Sustanonsuz bir eczane düşünülemez :)) acilen gelmesini temenni ediyoruz :)

capada anapolon her 3 üc eczaneden birinde vardır. ben 6 ay kullandım cok faydasını gördüm. bıraktıktan sonra güc kaybı yapıyo ama getirisi kalıyo yine. tabi herkeste farklılık gösterebilir

6ay anapolanmı kullandın yani ara vermeden? ve günde kaç mg kullandın çok merak ediyorum biraz detay verirsen seviniriz

frodo haklısın karacigerlerine verdigin kalıcı etki hala duruyordur sende ve emin ol hic bir zamanda kaybolmıyacak

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı