Dymatize Kazein neden bu kadar ucuz?

Dymatize nin texas daki fabrikasi kalite sorunu yüzünden kapandi veya el değiştirdi. Bu yüzden dymatize den uzak durabilirsin

dymatize ambalajını değiştirdi ve yeni ambalajıyla iso 100 türkiyeye geldi şimdi kazeinde yeni ambalajıyla gelicek ve gelmeden önceellerindeki eski stokları bitirmeye çalışıyolar yenisi geldiğinde eski kutuyu doğal olarak kimse almak istemiyecektir, ayrıca yeni gelen iso 100 den 10 gündür kullanmaktayım ve aşırı derecede memnun kaldım bundan önceki kullandığım weider gold olmasına rağmen arada çok büyük fark olduğunu gördüm 10 günde hatta bugün ilk defa antrenmandan 45 dk önce içtim ve yaptığım antrenmana ben bile inanamadım preworkout etkisi gibydi neredeyse dymatizden uzak durulmasını gerektirecek hiçbir durum yok bence bundan sonra başka protein kullanacağımıda hiç sanmıyorum

dymatize ambalajını değiştirdi ve yeni ambalajıyla iso 100 türkiyeye geldi şimdi kazeinde yeni ambalajıyla gelicek ve gelmeden önceellerindeki eski stokları bitirmeye çalışıyolar yenisi geldiğinde eski kutuyu doğal olarak kimse almak istemiyecektir, ayrıca yeni gelen iso 100 den 10 gündür kullanmaktayım ve aşırı derecede memnun kaldım bundan önceki kullandığım weider gold olmasına rağmen arada çok büyük fark olduğunu gördüm 10 günde hatta bugün ilk defa antrenmandan 45 dk önce içtim ve yaptığım antrenmana ben bile inanamadım preworkout etkisi gibydi neredeyse dymatizden uzak durulmasını gerektirecek hiçbir durum yok bence bundan sonra başka protein kullanacağımıda hiç sanmıyorum

Protein.tozu enerji vermezki,.niye yaptigin antremani dymatize ye bagliyorsun ? Pre workout ürünlerde bile psikoloji etkisi reddilemezken senin çıkıp protein tozunu böyle anlatman doğru değil.

ben iso 100 satıcısı falan değilim arkadaşım dener ve görürsün bu arada bende öyle bir etki beklemiyordum zaten sadece entrenman öncesi hiçbişi tüketemediğim bi güne denk geldi durumu azda olsa protein tozuyla kurtarırım diyerekten ilk defa antrenman öncesi protein tozu kullandım ve tecrübemi anlattım ayrıca protein tozu enerji vermez diyosun içindeki onca aminoasit ne işe yarıyo peki

ben iso 100 satıcısı falan değilim arkadaşım dener ve görürsün bu arada bende öyle bir etki beklemiyordum zaten sadece entrenman öncesi hiçbişi tüketemediğim bi güne denk geldi durumu azda olsa protein tozuyla kurtarırım diyerekten ilk defa antrenman öncesi protein tozu kullandım ve tecrübemi anlattım ayrıca protein tozu enerji vermez diyosun içindeki onca aminoasit ne işe yarıyo peki
protein yıkılıp enerji veriliyorsa artık vucudun aç bir bölümde demektir.en son enerji kaynağı proteindir.o yüzden suppelemtne bağlama birde cidden kapatıldı texastaki fabrikası

dymatize bi ara soya ile gündeme gelmişti şimdide adamlar kalite standartlarının düşük olmasından dolayı kendi fabrikasını kapattı dikkat etmek lazım

Ben kimseye haksızsın demiyorum fakat onca övülen anlatılan weider dan geçen ayki edindiğim tecrübe sonrasında aldığım bu ürün bana bambaşka bişi gibi geldi, yaklaşık 1 senedir bu tarz ürünler kullanıyorum büyük bi tecrübe sahibi olduğumuda iddia etmiyorum bu forumda çok kıdemli çok büyük tecrübe sahibi olan insanlarda var, birçok marka denedim ve içlerinde beni çok etkileyen ürün bu olduğu için anlatıyorum evet adamlar fabrikasını kapatmış ve üretimlerine farklı fabrikalarda devam ediyorlarmış ama fabrikası açık olupda fiyatları şişirilmiş birçok üründen çok daha iyi bir ürün yapmışlar bunuda görmezden gelemeyiz en azından ben gelemem

Back
Yukarı