Yaklaşık 1 senedir diyet yapiyorum.Devamli yapmadim ama 2 3 ay yapip ara verdim.Tabi ara verdigim sureler gene kaloriyi arttirmadim fazla sadece normal beslendim.ve 3.5 ay onceye kadar 1.80 boy 107 kilodan 80 kiloya duşmuştum.1.5 ay ayni kiloda kalip sora tekrar diyete başladım.Diyete başlarken 98 cm bel,100 cm karin,104 cm basen vardi.body yapmadigim icin diger bolgelerimi ölcmedim.Neyse haftada 5 6 gun 45-50 dk cardio mekik,şınav sopa hareketleri vs. yaptim.74 kiloya kadar duştum.Ancak karnimdan bi turlu olcu kaybedemiyorum dogru duzgun.Şimdiki olculerim 94cm bel 98.5cm karin,100.5 cm basen.belimden 4 cm verdigim icin memnunum ama hala orta buyuklukte bi gobegim var.
Birde not: son olarak 5 ay once 85 kiloyken bodye başlamıştm ancak ogrenciyim ve bodye para verecek durumum cok fazla olmadigi icin biraktim evde kondusyon bisikleti var suan onunda idare ediyorum.Şuan yaklaşık 8 10 aylık bi body parasi biriktiriyorum.iyice yağlarımı ve gobegimi erttikten sonra başlıcam.
Birde not: son olarak 5 ay once 85 kiloyken bodye başlamıştm ancak ogrenciyim ve bodye para verecek durumum cok fazla olmadigi icin biraktim evde kondusyon bisikleti var suan onunda idare ediyorum.Şuan yaklaşık 8 10 aylık bi body parasi biriktiriyorum.iyice yağlarımı ve gobegimi erttikten sonra başlıcam.