_Fabregas_
Üye
Arkadaşlar ben bu forumu uzun zamandır takip etmekteyim fakat dikkatimi bir konu çekti babam doktor benim ve meyvenin yararlarından uzun uzun bahseder Ama Beslenme listelerine baktıgımda ne yemekten sonra bir portakal elma vs. ne biliyim hiç göremedim bir götürüsümü var meyvenin Bodyciler açısından bende 2. ayımdayım bol bol muz portakal elma tüketiyorum bu konudaki bilgilerinizi paylaşırmısınız.
2. bir konuda Ben idmandan sonra yaklaşik bi 8-10 dk yol yürüyorum idmandan çıktığımda 1 lt sütü dikliyom kafaya Belki psikolojik açıdan bilemiycem ama kendimi daha dinç hissediyorum Süt(yağlı)
2. ay programı uyguluyorum Ölçülerim: Boy:1.78 Kilo:68 Süt konusunda özellikle düşüncelerinizi bekliyorum teşekürler.
2. bir konuda Ben idmandan sonra yaklaşik bi 8-10 dk yol yürüyorum idmandan çıktığımda 1 lt sütü dikliyom kafaya Belki psikolojik açıdan bilemiycem ama kendimi daha dinç hissediyorum Süt(yağlı)
2. ay programı uyguluyorum Ölçülerim: Boy:1.78 Kilo:68 Süt konusunda özellikle düşüncelerinizi bekliyorum teşekürler.