SiR_Arawn
Üye
Definisyon dönemindeyim , termojenik yağ yakıcı kullanıyorum ve yağ yakıcının bitmesine 15gün kaldı ve bitincede definisyona 1,5 ay daha devam edicem , yanında kreatin kullanımı yapmayı düşünüyorum , nedenide 2,5 ay sonra parkurlarım var 2,5 ay boyunca kreatin kullanmayı hedefliyorum amacım performans artışı , yanı sıra 85 kgyim 75 e düşmem gerek bu süreçte , kreatin kullanımı kaslarda su tutuyor bilindiği üzere bu su tutumu benim kilo vermemde aşırı bir fark yaratır mı?
Ve kreatin kullanımı hakkında 3 ay kullan 1 hafta dinlen her 3 ayın içindeki her ayda 2 günde off vermeyi düşünüyorum veya bu sistemi nasıl yürütebilirim belki temmuzun sonuna ağustosun başına kadar parkurlarım olcak kreatini devamlı bu rutinde kullanmayı hedefliyorum.Bu konuda fikirlere açığım
Ve kreatin kullanımı hakkında 3 ay kullan 1 hafta dinlen her 3 ayın içindeki her ayda 2 günde off vermeyi düşünüyorum veya bu sistemi nasıl yürütebilirim belki temmuzun sonuna ağustosun başına kadar parkurlarım olcak kreatini devamlı bu rutinde kullanmayı hedefliyorum.Bu konuda fikirlere açığım