Kahvaltı
60 gram yulaf ezmesi (yağsız sütle yiyorum)5-6 yumurta beyazı-1 sarısı yaklaşık 100 gram tuzsuz lorla karıştırıp yiyorum.domates,bi kaç zeytin , ve salatalık.
ara öğün(1.5 saat sonra )
1 portakal suyu yada kivi
öğle yemeği
pirinç lapası yada makarna , 200 gram haşlanmış tavuk göğsü.,Turşu yada , çoban salatası.
Antrenman...
Ant. gelince:
pirinç lapası yada makarna 250 gram haşlanmış tavuk göğsü., salata.
1.5 saat sonra 1 meyva yiyorum muz yada elma
ara öğün.
1 büyük ton balıgı(iyice yağını süzüyorum ) , 200-250 gram yağsız yoğurt.
son öğünüm
1 kase tuzsuz lor peyniri ve 1 bardak yağsız süt.
Ayrıca , 10 günde fazla abartmadan ya karbonhidrat yüklemesi yapiyorum yada birkaç öğün istediğim birşeyleri yiyorum .
Kullandıgım Supplement ve vitaminler:
Universal GH MAX,Optimum BCAA ,LIPO 6 Black
GNC magnezyum (günde 500 mg),Bemiks-C , Zinco (günde 1 kapsül),Redoxon günde 1000 mg C vitamini.
Haftanın 5-6 günü süper set olarak ağirlik idmanı ve 5 gün antrenman sonunda 30 dk interval cardio yapiyorum.Ant sonra BCAA ile üzüm suyu içiyorum ayrıca günde 4 litreye yakın su içiyorum
KG 75.
Eksikleri ,hataları ve gerekenleri yazarsanız sevinirim.
Teşekkürler.
60 gram yulaf ezmesi (yağsız sütle yiyorum)5-6 yumurta beyazı-1 sarısı yaklaşık 100 gram tuzsuz lorla karıştırıp yiyorum.domates,bi kaç zeytin , ve salatalık.
ara öğün(1.5 saat sonra )
1 portakal suyu yada kivi
öğle yemeği
pirinç lapası yada makarna , 200 gram haşlanmış tavuk göğsü.,Turşu yada , çoban salatası.
Antrenman...
Ant. gelince:
pirinç lapası yada makarna 250 gram haşlanmış tavuk göğsü., salata.
1.5 saat sonra 1 meyva yiyorum muz yada elma
ara öğün.
1 büyük ton balıgı(iyice yağını süzüyorum ) , 200-250 gram yağsız yoğurt.
son öğünüm
1 kase tuzsuz lor peyniri ve 1 bardak yağsız süt.
Ayrıca , 10 günde fazla abartmadan ya karbonhidrat yüklemesi yapiyorum yada birkaç öğün istediğim birşeyleri yiyorum .
Kullandıgım Supplement ve vitaminler:
Universal GH MAX,Optimum BCAA ,LIPO 6 Black
GNC magnezyum (günde 500 mg),Bemiks-C , Zinco (günde 1 kapsül),Redoxon günde 1000 mg C vitamini.
Haftanın 5-6 günü süper set olarak ağirlik idmanı ve 5 gün antrenman sonunda 30 dk interval cardio yapiyorum.Ant sonra BCAA ile üzüm suyu içiyorum ayrıca günde 4 litreye yakın su içiyorum
KG 75.
Eksikleri ,hataları ve gerekenleri yazarsanız sevinirim.
Teşekkürler.
Son düzenleme: