Konuyu böldüm ama arbuterol kullandınız mı acaba daha önce ne kadar işe yarıyor atılan su geri alınıyor kısa zamanda diye yorumlar vardı forumda almaya değer mi yeşil çay a devam mı etsek6 haftada clenbuterol ıle desteklesen bıle yuzde 6 ya ınmez + olarak takır takır olmak ıstıosan derıdekı suyuda attrman gerekıo onada arbuterol lazım kısacası sen tuz u kes karbo olarakta yulaf ye kılona gore hesapla karboyu sadece ordan al
Konuyu böldüm ama arbuterol kullandınız mı acaba daha önce ne kadar işe yarıyor atılan su geri alınıyor kısa zamanda diye yorumlar vardı forumda almaya değer mi yeşil çay a devam mı etsek
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağolasın denemekte fayda var o zaman,gerçi her yerde son kullanma tarihi 05/14 hep eski parti var.iş yapıo ama tuzu falan kes kullanırken baya etkısnı gordum bu arada tunc sen clenbuterolle arbuterolu karstrıosun clen kalp sorunlarına yol acıo dıe duydum ben kullandım ama herhangı bısey olmadı bu arada clen astım ılacıdır bılgınıze arbuterol suplamenttr clen yag yakımında arbuterol su attrmak ıcın kullanılr