amino asit ve glutamine aliyorum bir de 15dk. sonra ogle yemegini yemem gerekiyor. (is yerinde antreman yapiyorum.) Bunlarla birlikte bir de whey protein alirsam protein miktari cok yuksek olmaz mi? Daha onceleri dedigin gibi whey kullaniyordum ama simdi amino asiti deneyeyim dedim. Ama ikisi birlikte bir de yemek hem de definasyon zamani cok fazla gibi.antremandan hemen sonra protein niye almadigini merak ettim benim gunde iki olcek kesindir biri sabah biri antremandan hemen sonra
peki bcaa i basit sekerle almak ne kadar dogrudur?basit karbonhidrat alımı bana göre her zaman gereklidir(sabah ac karnına ve antrenman sonrası) ama kalori alımı gibi bir endişen varsa, BCAA + whey protein kas yenilenmesini maksimum seviyeye cıkararak, insülin seviyesinin seviyesinin artmasını saglar. zaten, BCAA nın en büyük özelliklerinden birisi insülin seviyesini aniden artırma kapasitesine sahip olmasıdır. bunlar senin geriye gitmeni engelleyecektir.
amino asit ve glutamine aliyorum bir de 15dk. sonra ogle yemegini yemem gerekiyor. (is yerinde antreman yapiyorum.) Bunlarla birlikte bir de whey protein alirsam protein miktari cok yuksek olmaz mi? Daha onceleri dedigin gibi whey kullaniyordum ama simdi amino asiti deneyeyim dedim. Ama ikisi birlikte bir de yemek hem de definasyon zamani cok fazla gibi.
peki sabahları aç karnına yağ yakım amaçlı koştuktan sonra basit şeker almalı mıyız sizce?
optimum amino 2222 kullaniyorum. Iceriginde BCAA yoktu. Simdi baktim Optimum Whey'de bir olcekte 5gr. BCAA var. Arkadaki icerik tablosu ise 2222 ile hemen hemen ayni. Yani varmis. BCAA'nin acilimi ne? Amino asitte "Conditionally Essential Amino Acid" diye siniflandirilmis amino asit grubu var. Sanirim onlara denk geliyor.hap olarak almıyo musun zaten bcaa yı?