Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bi tanesi 25 gr olmak üzere 30 tane deca vurulcam haftada 4 tane olcak sizce b12 vitamini kullanıyorum sizce bu vurulcağım decanın ne gibi zararları olur şimdiden teşekkürlerbench_O
Bir tanesi 25 gr gelen deca nasıl oluyor bir fotosunu çekip gönderirsen daha faydalı olur sahtesi çok olan bir ürün ayrıca testesteronsuz kullanırsan sıkıntı yaşarsın decayı doğru kürde doğru miktarda kullanırsan faydasını görürsün tek başına doğru değil haftada 400 miligram idealdir oda normal şartlarda 2 ampul yapar.
ewt iran decası kahverengi ampulde ve bu işin hocayla ilgisi yok ben dışardan alıyorum bunu 5 senedir yapıorum bu işi ama steroidle hiç işim olmadığı için bilgi almak istedim..
Bekleme süresini ihlal edip ilgili kural maddelerini ihlal ederek özellikle başka bir bölüme başlık açtığınız için başlığınız içeriğine bakılmaksısın kilitlenmiştir.