Cyto Sport Monster Pump

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmt9
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ahmt9

Üye
monster_pump.jpg

Şeker içermez
1 gr beta-alanine
1,5 gr creapure
3 gr Citrulline Malate
2 gr L-arginine
85 mg NOS Activator (daha etkili pump etkisi)
L-carnitine

pump_cyto_facts.jpg

Daha yeni geldi ulkemıze bakalım Monsterın hakkını verebilecekmi ? :)

1000 mg carnitine defineciler için iyi haber :)

Son düzenleme:
içeriğine göre fiyatı güzel bence 133tl piyasa fiyatı şuan (çoğu sitede stokta yok)

bana içeriği garip geldi ? karnitin+taurin+cafein zayıflamak için

ama karnitini kreatinle beraber kullanmayın derler kreatinin kaslarda su tutmayı sağladığı için görsel olarak zayıflamayı engellediği filan

ayrıca gevurun sitesine baktım 33 dolar :( 58tl :( neyse...

Kreatin definasyon döneminde de kullanabilir. Enerji ve yenilenme adına.

biraz tuhaf bir no ürünü sanki?

deneyen var mı? ya da içeriğine göre daha fazla bir şey söyleyebilecek olan biri?

muhteşem bir ürün.bu güne kadar kullandığım hiç bir nox ürününe benzemiyor.daha önce super pump favori ürünümdü fakar bunu kullandıktan sonra başka bir arayışa asla girmem.ciddi anlamda bir güç artışı ve pump hissettiriyor ben çok memnun kaldım tavsiye ederim.şunu belirteyim markası cytosport sa hiç tereddüt etmeden alın kullanın .

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:31 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:26 ----------

şunuda belirteyim ben idmandan 30 dakika önce monster pump idmana başlarkan dymatize super amino idman sonrası cell tech ve yine idmandan sonra bcaa ve glutamine ilave ettiğim whey kombinesi yaptım ve güç artışı olarak zirvedeyim.

arkadaşlar oxyelite pro kullanıyorum ve definasyon dönemindeyim fakat enerji için bu ürünü kullanmak istiyorum.kreatin su toplayıp şişkinlik yapar mı yada amino fx yada başka bir ürün mü kullanmam gerek.teşekkürler

elimdeki noxplode bitince kullanmayı düşünüyorum ama keşke öncesinde bi tester falan olsaydı da deneseydik

ürün içerik tablosu sanırım yanlış.

bb.com ve upafarma(cytosportun resmi distürbitörü) ana bayiisi olan n e o s a n t e . c o m ' daki içerik tablosu buradaki yani supplementler.com'daki içerik tablosundan farklı.

bakınız;

BB.com
http://www.bodybuilding.com/store/cs/monsterpump.html

n e o s a n t e . c o m
http://www.********.com/23545/50211

bir kaç üründe daha supplementler.com'un içerik tablosu yanlış gözüküyor.yavaş yavaş soğumaya başlıyorum forumumuzun resmi alışveriş sitesinden...

ürün içerik tablosu sanırım yanlış.

bb.com ve upafarma(cytosportun resmi distürbitörü) ana bayiisi olan n e o s a n t e . c o m ' daki içerik tablosu buradaki yani supplementler.com'daki içerik tablosundan farklı.

bakınız;

BB.com
http://www.bodybuilding.com/store/cs/monsterpump.html

n e o s a n t e . c o m
http://www.********.com/23545/50211

bir kaç üründe daha supplementler.com'un içerik tablosu yanlış gözüküyor.yavaş yavaş soğumaya başlıyorum forumumuzun resmi alışveriş sitesinden...

Kullandınız mı ?

buradan tekrar sesleniyorum supplement satan firmalara

artık şu nitrik oksitlerin tek kullanımlık paketlerinden getirin de ne alacağımızı bilelim.

gidip 150 lira veriyoruz nitrik oksite en ufak bi etkisi bile olmuyor boşuna vermiş oluyoruz parayı

muhteşem bir ürün.bu güne kadar kullandığım hiç bir nox ürününe benzemiyor.daha önce super pump favori ürünümdü fakar bunu kullandıktan sonra başka bir arayışa asla girmem.ciddi anlamda bir güç artışı ve pump hissettiriyor ben çok memnun kaldım tavsiye ederim.şunu belirteyim markası cytosport sa hiç tereddüt etmeden alın kullanın .

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:31 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:26 ----------

şunuda belirteyim ben idmandan 30 dakika önce monster pump idmana başlarkan dymatize super amino idman sonrası cell tech ve yine idmandan sonra bcaa ve glutamine ilave ettiğim whey kombinesi yaptım ve güç artışı olarak zirvedeyim.

Şuanda c4 kullanıyorum çokta iyi bir ürün bitmek üzere sonlara doğru güç artışında azalma oldu o yüzden 2. kutuyu almak istemiyorum ve şuana kadar hiç nitrik asit kullanmadım superpump ve monsterpump arasında tereddütte kaldım çok iyi fiyata buldum ikisinide noxplode , assault , superpump ile kıyaslandığında nasıl bir sonuç çıkar acaba ?

Arkadaşlar ben kullandım bir kere marka tereddütsüz çok kalite. Ürüne gelince 6 senelik idman geçmişim var onu belirtmek isterim bazıları daha birkaç aylıkken yazıyor vede ne beslenme var ne birşey sonrada üründen verim alamadım kötü diyorlar :)

6-7 marka nox kullandım bu ürünü kesinlikle öneririm birkere uykusuzluk yapmıyor 2 ölçekte bile. pump etkisi enerji artışı dayanıklılık yazdıklarını aynen vadediyor. Alın pişman olmazsınız .

Ayrıca yeni superpump max daki fiyat düşüsünüde anlamadım ama bence amerika ürünü degil vede içerik zaten zayıf kullanan tüm kişilerden olumsuz yorum aldım. C 4 te harika ürün.
Saygılar...

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben kullandım bir kere marka tereddütsüz çok kalite. Ürüne gelince 6 senelik idman geçmişim var onu belirtmek isterim bazıları daha birkaç aylıkken yazıyor vede ne beslenme var ne birşey sonrada üründen verim alamadım kötü diyorlar :)

6-7 marka nox kullandım bu ürünü kesinlikle öneririm birkere uykusuzluk yapmıyor 2 ölçekte bile. pump etkisi enerji artışı dayanıklılık yazdıklarını aynen vadediyor. Alın pişman olmazsınız .

Ayrıca yeni superpump max daki fiyat düşüsünüde anlamadım ama bence amerika ürünü degil vede içerik zaten zayıf kullanan tüm kişilerden olumsuz yorum aldım. C 4 te harika ürün.
Saygılar...

Damarlarda genişleme yapıyor mu daha önce nitrik kullanmadığım için en büyük sıkıntım bu gerçi 6-7 marka nox kullandım diyosun yeterince açılmıştır çok büyük bi fark yaşadın mı bilmiyorum ama yinede sorayım ben çünkü en çok canımı sıkan nokta bu.

Evet baya sert idman yaparsan damarlar baya belirginleşiyor idmanda . yalnız sürekli olan bir durum degil bu idman bitip zaman gectikçe damarlanma azalıyor . tek çaresi damarları belirginleştirmenin bilirsinki diyet :)

benim kafam karıştı içeriği tatmin etmedi beni
beta alanin biraz az gibi yada kararında olabilir ama zengin değerde değil
birde kafama takılan creapure 1.5 gr bu monohidrat sanırım monohidratsa eğer çok çok az
kreatin nitrat olsa çok iyi 1 gr bile yetiyor ama.
ne biliyim tatmin etmedi gibi beni

Monster Pump ile MP Assault arasında kaldım.Optimum Amino Energy ise bir diğer alternatifim.
İlk defa kullanamayı düşünüyorum.Ne önerirsiniz ?

Back
Yukarı