creatin ve cinsel performans?

Bir arkadaşım 2ay kadardır creatin kullanıyor ve yoğun bir enerji artışı olduğundan bahsetti. Hem gün içinde hem sporda zinde tutuyormuş ama benim merak ettiğim kısım cinsel olarak da güç kazandığını söyledi; doğruluk payı nedir?

Yalan söylemiş ben 18 yaşındayım herhangi bi artış olmadı artmasını istiyosan doğal olarak fındıkye o süper etkiliyo...

Creatinin cinsel anlamda performans etkisini gormedim, oldugunu da sanmiyorum.Arginine ereksiyon noktasinda yardimci olabiliyor ama creatine de oyle bir etki gormedim.

Creatine bu abartmamak lazım. Sonuçta cinselliğe etkisi olmaz. Arkadaşın yanlış gözlemlemiş.

Creatin değilde Ultimate Aol kullandığım bir dönem pek mast. yapmadığım için neredeyse gün aşırı geceleri rüya görür olmuştum :) Creatin kullandım ve şuanda kullanıyorum aşırı bir enerji patlaması yok yada bünyeden bünyeye bazı ürünlerde etkiler farklı olabiliyor ama yükleme dönemi bitiminde günde 5gr'a düşürdükten sonra en fazla bencpresste gördüm ağırlık artışını 10kg kadar oldu, dahada olmadı ne zaman başka ürünleri kombine ettim(Animal pak,Whey protein,Amino) o zaman ağırlıklarım bayağı arttı.

Plasebo etkisi.

Creatine, arginine, vs bence çok çok minimal etki yaratır yaratsa bile. Bu işin formülü açık bence; etken madde testosterone. Çok sert idman ve akabinde güzel dinlenme, buna ek bol proteinli yüksek kalorili beslenme ile işin bu kısmını arttırıyoruz. Daha uzun dayanmak için de gün içerisinde aklımıza geldikçe PC (kegel) egzersizleri yapmak gerekiyor. 2-3 ay sabretmek lazım ama cinsel hayatınızda full kontrol sağlar. (araştırınız)

Ondan sonra unleash the fury! :D

Back
Yukarı