Creatin Hakkında Yardım Lutfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

speara

Üye
Butun forum uyelerine merhabalar.

30 yasındayım 4 ay gibi bir suredir gun asırı body building sporu yapıyorum ve 4 gündür AllStars Creatin Monohydrat ve Weider Premium Whey Protein tozu kullanıyorum.

Sorum şu salondaki hocamın soylemi dogrultusunda creatini 4 gundur hergun antrenman oncesi 2 cay kasıgı(10 gr) 200 ml su ile alıyorum (off gunlerde aldım) ve protein tozunu da antrenmandan hemen sonra 200 ml az yaglı sute 2 corba kasıgı karıstırarak kullanıyorum. Amma velakin bu ilk kez kullandıgım creatinde yukleme donemi diye 7 gunluk bir surec varmıs sonuc olarak ben yuklmeye baslamamıs bi sekilde 4 gun devam etmiş oldum.
Kutu uzerinde 7 gun 4 porsiyon 20 gr daha sonra 5- 10 gr olarak devam edin yazıyor. yarından itibaren yuklemeye baslayıp 3 gun yukleme yapmalımıyım yoksa basladıgım gibi devammı etmeliyim.

Bu konuda beni aydınlatırsanız cok mutlu olurum .Saygılar

bugunden sonra yüklemeye devam edin 7 günlük yükleme süresini bitirip normal kullanıma dönün

sağlıcakla

Hocam yanlış anlamadıysam
onumuzdeki kalan 3 gun 20 gr 'lık yukleme sonra 5-10 gr normal kullanıma donuş

yoksa

yarından itibaren 7 gun 20gr sonra normale donuş? Hangisi kusuruma bakmayın tam anlayamadım da... :(

yani aslında 1. dediğin gibi yaparsan yüklemen eksik kalacak ondan dolayı 7 gün yapmanı öneririm

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
- Konu forum kurallarına aykırıdır

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı