O resmim biraz eski 1 yıl olcak ama genede profesyonelim diyemem sadece yaza hazırlık bilirsiniz bunada başladım bi kere kramp girmemesi için ne yapmak lazım onu düşünüyorumTitreme, kramp gibi şeyler zaten Clanbuterol'ün yan etkisi olarak biliniyor.
Tabi profil resminden anladığım kadarı ile çok profesyonel birine benzemiyorsun, bence çok iyi bir seçim değil Clenbuterol kullanmak, hiç değilse Ventolin kullan.
clen kullanımın ne miktardaydı, günlük kaç mg? piramit şeklinde arttırarak mı kullandın yoksa sabit bir dozajda mı?[DOUBLEPOST=1462536098][/DOUBLEPOST]![]()
![]()
![]()
35 gün clen+çok sıkı diyet+haftada en az 5 gün spor. Sonuç bu arkadaşlar.
bel:86/82
kilo:77-72
boy:175
clen kullanımın ne miktardaydı, günlük kaç mg? piramit şeklinde arttırarak mı kullandın yoksa sabit bir dozajda mı?![]()
![]()
![]()
35 gün clen+çok sıkı diyet+haftada en az 5 gün spor. Sonuç bu arkadaşlar.
bel:86/82
kilo:77-72
boy:175
35 günlük değişim için "etki görmedim" diyemezsin, fotolar etki gördüğünü söylüyor. yağ kaybının yanında kas da almışsınBalkan 40 mcg kullandım. İlk 4 gün 1 sonraki 4 gün 2 sonraki 5 gün 3 sonra 2 ve 1 şeklinde bitirdim. 1 Hafta ara verdim sonra aynı döngü tekrar ve komple bitti.
Yalnız ne bir etkisini ne de yan etkisini gördüm ilacın hiçbir şey anlamadım. Pek işe yaradığını da söyleyemem çünkü hiçbir şey hissetmedim. Varsa da %3 etki etmiştir.
Eğer işe yaradıysa clen "inanılmaz bir mucize" diyebilirim rahatlıkla35 günlük değişim için "etki görmedim" diyemezsin, fotolar etki gördüğünü söylüyor. yağ kaybının yanında kas da almışsın
etki konusunda birbirimizi yanlış anladık diye düşünüyorum. benim bahsettiğim etki foto daki görüntü. diğer hissedilen etkiler kalp atım hızı-ellerde titreme-aşırı terleme-enerji-uykusuzluk senin bahsettiğin etkiler bunlar olsa gerek.Eğer işe yaradıysa clen "inanılmaz bir mucize" diyebilirim rahatlıklaHiç belli etmeden bu kadar etkilemesi inanılmaz bir olay bana göre.
Evet... hiçbir etki-yan etki hissetmeksizin böyle bir gelişim kaydetmek bana olanaksız geliyor.etki konusunda birbirimizi yanlış anladık diye düşünüyorum. benim bahsettiğim etki foto daki görüntü. diğer hissedilen etkiler kalp atım hızı-ellerde titreme-aşırı terleme-enerji-uykusuzluk senin bahsettiğin etkiler bunlar olsa gerek.