Ben yatmadan 1 saat önce yarım litre süt içiyorum. Yaklaşık 15 gram proteini böyle alıyorum. İnternetten baktığım zaman çoğu site casein proteinin gerekli olduğunu söylemiş nedeni ise süt şekeriymiş. Ama whey proteini zaten alıyorum birde üstüne bunu alırsam paramın çoğunu buna yatırmış olacağım üstelik hemen hemen sütten o proteini alıyorum. Kabaca hesap yaptığım zaman süte ayda 30 lira giderken casein proteinine 100 - 110 lira civarı gidecek. Hadi sütteki kadar protein alayım casein ile ondada 75 küsür civarı gidecek yine kabaca 50 lira civarı fazla olacak. Parasını boşver sütün yerine casein tozu şart mı? Hadi whey hızlıca kana karışıyor ve antremandan sonra yemek yerine shake içmek büyük pratiklik sağlıyor ama süt ile casein arasında çoğunluk fark var mıdır bu kadar? İkiside kana geç karışıyor, ikiside içecek üstelik casein tamamen süt proteini sütten üretiliyor. Fazla uzattım biliyorum ama uzun zamandır bu internette yazanlar yüzünden sütü boşuna içiyorum gibi geliyor. Bilgili arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.