Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
haftada 4 gün 60 dk arası ip atlama birer gün dinlenmek şartıyla........15 raund olarak hesaplıyorum 3 dakika durmadan atlıyorum 1 dk dinlenerek......sizce yağ oranımı çok düşürebilirmiyim bu çaliışmayla? 1.80 boyunda 78 kiloyum........
İp atlamayı denedim,koşu kadar etkili değil bence...ama koşuda da ritmi tutturmak çok önemli,tutturamazsan kısa sürede dalağın şişiyo ve çabuk yoruluyosun ama yinede sen bilirsin
zaten başlığın kilitlenecek ama ondan önce şunu yazayım.
günlük aldığın protein 50 gramı geçmiyor. yani kas yapabilme ihtimalini geçdim spor yapmasan bile çokk az bir protein ve çok sağlıksız... spor yapmayan bir bayanın bile günlük aldığı proteinden daha az alıyorsun.
bu şekilde en başda kas hacmi yaratma olasılığın yokk. yağ yakarsın bir o kadarda olan kaslarınada elveda dersin. birde idman yapıyorsun onuda geçdim cardioda var çok bilinçsiz yapılıyor herşey.. dediğim gibi bu program seni ileri götürmez 4-5 sıfır geriye gidersin..
birde senden ricam daha kendi programını hazırlayamazken bilginin 0 sıfır olduğu bir alanda başkalarına yardım etmeye çalışmasan iyi olur... oku, uygula ve tecrübe edin o şekilde yardım et... şu yazdığın başlığın başdan aşşaya sporun S sinin yanından geçemez. bırak başkalarına yardımı yanlış bilgi vermeyi kendini kurtarmaya bak...
protein de eksiklik var yediklerinle yagla birlikte kaslarda erir gider daha protein agırlıklı beslenmelisin mesela salatanın sebzenin yanında ton balıgı yemelisin. sadece buda yetmez tabi.
ip atlarkende terler insan ama boksörlerin atladıgı gibi atlıyabiliyorsan işe yarıyor yoksa yavaş yavaş atlanıyorsa pek işe yaramıyor koşmak daha iyi oluyor bu durumda.