Accelerator shake kullanmadım çünkü kahve belirli bir saatten sonra alındığında bende uyku düzenini bozma yapıyor , hindistan cevizini de kahvenin içinde denedim , beğenmedim.
Whey protein de kullanmıyorum. Günlerin daha da uzadığı antremanlarımın ağırlaştığı (sakatlık sürecimin sonlarındayım) tekrar denemeyi düşünüyorum ama whey olmadan...
Nox u ben gerekli görmüyorum zamanında birçok ürün kullandım hiçbiri bariz bir fark oluşturmadı.. Kırmızı etin verdiği agresifliği veremedi antremanda..
Protein hesabına gelirsek , bir öğünde 25 gr protein sentezlenmesine kendi adıma inanmıyorum.. Öğlen ve akşam yemeğimde 60-70 gr protein oluyor. Bu da gün içerisinde protein ihtiyacımı karşılamam demek..
Sistem basit aslında , ant a kadar bol yağ normal protein ant sonrası karb ve protein.. Kilo fazlalığın var ise ant sonrası karb ı az tutabilirsin bir iki orta boy patates gibi.. Off günde ketojenik diet yükleme yok..
Yağ gerekli tabi bu yağ hesabına yumurta sarısı , kuruyemişler de dahil.. Her öğünün yanında bir kaşık zeytinyağı da olabilir..
Amino asit vs ürünlere çok takılma , ona vereceğin parayı kırmızı ete yatır..