Canımız tatlı istedi ne yapmalıyız?

askndnz

Üye
Evet arkadaşlar bana göre en zor engellediğim kısım tatlı .

Canımız tatlı istediğinde Hangi tatlıyı yemeliyiz ?

Önerileri bekliyorum :) Eminimki benim durumumda olan baya bi kişi vardır :) Canı tatlı isteyen ama yiyemeyen :)

"tatlı" yelpazesinin içine çok çeşitli ürünler girer, mesela baklava da tatlıdır, sütlaç da, kuru incir, kayısı da, çilek de..

Yazdığım sıralamada birincisinin 100 gramında 500 kalori, ikincisinde 200 civari, üçüncüsünde 300-350 civarı, sonuncusunda ise sadece 25-30 kalori var. Yani 200 gram çilek yiyerek tatlı ihtiyacını kesebilirsen süper bir iş yapmış olursun, ben bunu yapmaya çalışıyorum.

Bir de diyabet ürünler var, tatlandırıcıların potansiyel zararlarını da hesaba katarak, light dondurma bence iyi bir seçimdir..

tatlı diye bir olgunun dunya uzerinde varolmadığını psikolojik olarak kendine inandırırsan tatlı istemiyorsun, çelik gibi iraden olmalı bunu yapabilmen için, bb sporu bana bu iradeyi kazandırdı..

Kuru meyve karısımı iyi bır secenek.
Ben:
Badem-fındık-cevız-kuru üzüm-kuru kayısı-kuru cılek-kuru incir-bal-muz dılımlerı-kuru mango-kuru ananas vs..

süzme yogurtun icine biraz bal koyup icinede meyve parcacıkları eklemek tatlı icin iyi bir cözüm oluyor veya ben light krem santi alıyorum kalorisi bayagı düsük biraz yag oranı var ama sık yemezsen sorun olmuyor suyla yapıyorum ben cokta güzel oluyor cilek ve muz dograyıp üstünede santi koyuyorum al sana tatlı :) veya yine kuru meyveler

açıkcası benim tatlı isteğim öle kuru incirle,meyveyle kesilmiyor
illaki pasta,kurabiye tarzı şeyler olacak
aynı dertten muzdarip biri olarak crom pikolanatı öneririm..

edit:solgar hariç olsun zira piyasadaki en rezalet besin takviseyi şeysi:p

k barın cikolatalısını bende bulamıyorum visneli ve kayısılı olanı var

algida twister alıyorum 75 kalori ve tadıda guzel :) ananaslı olanı tercih ediyorum

Back
Yukarı