bulkmu ? yağ yakımı mı ?

S.a herkese ben 1.75 boyunda şuan 67-68 kilo olan biriyim önce 48 kiloydum kilo alıcam diye bilinçsizce günlük 3 tane franca felan yerdim her öğün 1 tane günde 3 öğün kiloyu aldm almasınada ama epeyde yağlandm istediğim fizik ise 65 kilo civarı %7-%8 yağ oranı bunun için napmam gerek şuan yağ oranım %17 önce kaslarımı koruyarak yağ yakıym diyorum %7-8 inene kadar sonrada clean bulk ile kilo alayım diyorum sizce napmam gerek ve benim istediğim fizik için fitnessmı yoksa bodybuildingmi uygun şimdiden tşkler cevaplayanlara

Öyyfffffff :) hacı ℅17 ne demek ula ben 85 ℅15 yağ 1.80 boy ben hedef ℅10 ℅7 zor kilo için gainer alıp spor yapsaydın daha iyidir

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne biliym bilinçsizdim ilk başta sporla almam gerektiğini sonra öğrendim heralde önce vücuttaki yağları atsam daha iyi olucak sonra kas varsa zaten kas hafızası sayesinde giden kaslar çabuk gelir

Bak reis bu iş para işi ne kadar paran var o kadar kas. Araştır bi

Orası öyle zaten ben çok aşırı bi kas düşünmüyorum 65-70 arası %10-%12 yağ oranlı bi vücut bunuda kısa bi sürede yaparım 4-6 ayda felan[DOUBLEPOST=1485678764][/DOUBLEPOST]Evet para demişken yapıcağım diyette belli günlük 3-4 yumurta 300-400 gram tavuk göğüsü 500-750 ml light süt makarna bulgur pilavı kepekli yada tam tahıl ekmeğide karbo kaynağı olmadı 1 adette supplement alırım whey protein meyve olarak günlük 1-2 adet muz sebze olarak günlük 2 öğün domates hıyar marul karışımı 1 kaşık zeytinyağı ilaveli antrenman bittikten sonrada katabolik etkiyi azaltmak için 300-400 ml üzüm suyu antrenmandan 1.5 - 2 saat öncede bol karbo biraz protein ve yeşilçay düşünüyorum yada kahve veya şekersiz normal çay yağ yakmayı hızlandırma açısından gecede kazein protein olarak yoğurt veya süt ama gece yatmadan önce alınan kalsiyumun testosteronu azalttığını yani baskıladığını duydum onun için gece kazein alıp almama konusunda kararsızım zaten ilk başlarda çabuk gelişiyomuşsun galiba orta seviyeye kadar bunlar forumdan edindiğim bilgiler daha öğreniceğim çok şey var

Son düzenleme:
Resimlerini paylasirmisin daha rahatca yorumlanabilir. Olcum cihazlari o kadar da dogru olcum yapmiyor.

Benimde benzin beslenme programım yok bütçeye göre ayarlamak lazım yaz geldi hem :(

Buyur kardeşim bana kalırsa kalçamdada yağ var biraz

2n0XWL.jpg
[DOUBLEPOST=1485680996][/DOUBLEPOST]Ekto mezo diye tahmin ediyorum vücut tipim iyi yersem kilo almakta fazla zorlanmıyorum kemik olarak ekto metabolizma olarak ekto mezoyum

Clean bulk ile devam derim. Aman aman bir yag durumun yok bu fotografta.

Acaba bu vücut adam olurmu istediğim hafif bi üçgen sadece[DOUBLEPOST=1485681304][/DOUBLEPOST]Benimde düşüncem şu zaten ilk başlarda başlangıç seviyesinde yani hem yağ oranı azaltıp hem kas kütlesi eklemek mümkünmüş vücuda tahminim 500 kalori açığı yaratarak bunu yapabilirim bol proteinle

omuz ve göğüs kısmına daha fazla hacim kazanman lazım. yağlı bir vücudun var ama kas hacmi düşük bence. yağ yakmaya kalksanda estetik olmaz.3 4 ay clean bulk yap

Clean bulk yapayım diyorumda önce
500-750 kalori açık yaratarak bol proteinle beslenme daha mantıklı bence bide sormak istediğim bu vücut 37-38 cm define kollara
120-125 cm omuz çapına erişebilirmi yoksa onu bile yapamıycak kadar çatım darmı

Acaba bu vücut adam olurmu istediğim hafif bi üçgen sadece[DOUBLEPOST=1485681304][/DOUBLEPOST]Benimde düşüncem şu zaten ilk başlarda başlangıç seviyesinde yani hem yağ oranı azaltıp hem kas kütlesi eklemek mümkünmüş vücuda tahminim 500 kalori açığı yaratarak bunu yapabilirim bol proteinle
Hedefin senin calismana ve disiplinine bagli. Saglam beslenme duzenli uyku disiplinli bir calisma ile hedef koydugun vucuda ulasabilirsin. Vucudlarimiz gelisebilme ozelligine sahip.

istedikten ve çalıştan sonra imkansız diye birşey yoktur. hedefini uzun vadeye yayarak daha bile fazlasını yapabilirsin emin ol. kalori açığı yaratırsan bence kendini yavaşlatırsın

Değerli yorumlarınız için çok tşk ederim dediklerinizi dikkate alıcam vücudumun tek bir avantajlı yönü var galiba oda kalçalarımın dar ve belimin çok ince olması fotoğrafta belli olmuyo ama bel bölgesi felan epey yağlı yoksa bir kız beli kadar incedir nerdeyse :)

Back
Yukarı