İbrahim Saraçoğlu bir önerisi var:Torik, palamut, uskumru veya kefal balıklarından birisinden haftada en az 3 kez balığın sırt kısmına uzanan siyah eti bugulama yaparak yemek.Bu boy uzaması için gerekli olan kısımmış.
Haftada 1 kez BİBERİYE Çayı için diyor hocamız.Buda metabolizmayı hızlandırıyor anladığıma göre.Metabolizmayla boy doğrudan ilişkili zaten.
Bende bunlara ek olarak:
Basket oynamak için bi klubü yazıldım.
Denize giderim zaten yüzerim bolbol
Hergün 1 saat İP atlama.
Barfix demirinde 5 dk asılı durma hergün.
Doktorada gittim kan testi yaptırdım sonuçlara baktı hormon değerlerim normalmiş bişi yokmuş.
Bu yukarı yazanları ağustos ayı dedim uygulamaya başlıyorum.(-Ağustosta işten çıkcam o yüzden
-)
BU PROGRAM SİZCE PEK İNANDIRICI GELDİMİ SİZE UZAMA İHTİMALİ VARMI BEYLER ?
-Bunlara ek olarak bi hormon hapımı ne varmış öyle bişi dediler inanmadım varmı öyle bişi.-
(-Yapılacak başka bişeyler varsa eklerseniz sevinirim-)
Uzayan varsa belli bi yöntemle onuda açıklarsa sevinirim
Sent from my iPhone using Tapatalk
İbrahim Saraçoğlu bir önerisi var:Torik, palamut, uskumru veya kefal balıklarından birisinden haftada en az 3 kez balığın sırt kısmına uzanan siyah eti bugulama yaparak yemek.Bu boy uzaması için gerekli olan kısımmış.
Haftada 1 kez BİBERİYE Çayı için diyor hocamız.Buda metabolizmayı hızlandırıyor anladığıma göre.Metabolizmayla boy doğrudan ilişkili zaten.
Bende bunlara ek olarak:
Basket oynamak için bi klubü yazıldım.
Denize giderim zaten yüzerim bolbol

Hergün 1 saat İP atlama.
Barfix demirinde 5 dk asılı durma hergün.
Doktorada gittim kan testi yaptırdım sonuçlara baktı hormon değerlerim normalmiş bişi yokmuş.
Bu yukarı yazanları ağustos ayı dedim uygulamaya başlıyorum.(-Ağustosta işten çıkcam o yüzden

BU PROGRAM SİZCE PEK İNANDIRICI GELDİMİ SİZE UZAMA İHTİMALİ VARMI BEYLER ?
-Bunlara ek olarak bi hormon hapımı ne varmış öyle bişi dediler inanmadım varmı öyle bişi.-
(-Yapılacak başka bişeyler varsa eklerseniz sevinirim-)
Uzayan varsa belli bi yöntemle onuda açıklarsa sevinirim

Sent from my iPhone using Tapatalk