turkay9292
Üye
arkadaslar ben bir hata yaptım skt si 1 -2 ay geçmiş suplementi 1 ay boyunca kullandım spordan sonra 1 ölçek (anabolic masster ) daha sonra 1 ay içinde pek etki hisetmedm vucut yavas yavas tepki vermeuye basladı 2,3 haftada kusma oldu yemeklerden sonra . suan bırakmama 1 ay oldu ama hala miğde bulantısı yaşıyorm bazen . gaz cıkartma ve ishal var ( günde 1 dışkıyı gecmior) . suana kadar 4-5 kere kusmuşumdur toplamda ama miğde bulantısı cok yaşadım yemekler öğütülünce geçiyor bulantı da . sarımsak haşlayıp yedim 4-5 adet günde . soda vb içtim . fakat miğde bulantsı ve ishal gecmedi buna bir çare arıyorum . doktora git demeyin doktorlar bu konuda hiçbir şey bilmior bence bana miğde bulantı kesme ilacı vermişti sadece . tabiki bukadar detaylı anlatamadm oglum nie içtin bozuksa diyecek diye . sebebini sölememiştim . gün geçtikce iyiye gidiorm ama yinede çözümü olan söylesin arkadaslar . hemen geçireyim su bulantı ve ishali. not sadece bulantı yemeklerden sonra oluyor bide spor yaparken bazen