Boy uzatmayla uğraşan var mı?

Arkadaşlar öncelikle boyum 1.70 yaşım 18 boyuma bu aralar kafayi cok taktim sebebi cevremdeki herkesin benden uzun olup sürekli laf sokmalarından. Boyumu bi 10cm uzatmak istiyorum bunun için en iyi yöntem hangisi daha öncede benim gibi bu konuda sıkıntı yasamis ve olumlu sonuç alan arkadaşlar varsa lutfen yardımci olsun egzersiz ilaç vb. Ne varsa yazsin

Kardeşim uzaman bir bitsin, 21 yaşından sonra gidip ameliyatla 10 cm uzatabilirsin. Artık eskisi gibi zor değil ameliyatlar. Normal işine gücüne devam ederken, kemiklere takılan özel cihazlarla 10 cm uzayabilirsin 1 yılda.
Ama o 1 yılda yürüyüş harici ağır spor yapmamalısın.
Eskisi gibi ağır ve zor değil ameliyatlar. Tabi şimdilik bu ameliyatları her yerde yapmıyorlar ama 3 yıla kadar yaygınlaşır. Boyun kısa değil ayrıca.
Onun haricinde yaşın 18 olmuş. Sporla uzayamazsınz zaten ama beslenme ile de uzayamazsın artık. Uyku da kurtarmaz. Artık limitlerine yaklaşmışsın. Belki 3-5 cm daha uzarsın.

Yıllar önce 1,60 boylarında bir kıza aşık olmuştum.Benim boy 1,90 ve sporcu olduğum için iyi de beslendiğim için iri idim. Kız, komplekse girdi bir süre sonra. O zaman keşke 1,75-1,80 civarı olsaydım falan demiştim:)
Erkeği en güzel gösteren boy 1,75-1,80 arası bence.

Back
Yukarı