Boy uzatmak için

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emre94
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Emre94

Üye
Selam size bir sorum olacak yaşım 16 boy 176 kilo 75 bi 4 cm uzamak istiyorum en azından 178 filan olmak için bildiğiniz bir program yada eczanelerden bulabileceğim bir ilaç veya bitkisel bir şey varmı cevaplarsanız çok sevirim.İlerde body building yapmak istiyorum boy da olursa daha iyi durur diye düşnüyorum...

Selam size bir sorum olacak yaşım 16 boy 176 kilo 75 bi 4 cm uzamak istiyorum en azından 178 filan olmak için bildiğiniz bir program yada eczanelerden bulabileceğim bir ilaç veya bitkisel bir şey varmı cevaplarsanız çok sevirim.İlerde body building yapmak istiyorum boy da olursa daha iyi durur diye düşnüyorum...
sitede boy uzatmayla ilgili egzersiz hareketleri anlatılıyor arama yaparsan çabucak bulabilirsin. ama sana tavsiyem yüzme veya aerobik yapman. yüzmede kısmen uzarsın, ama aerobik idmanlarını düzenli olarak iyi bir hoca gözetiminde yaparsan daha verimli sonuçlar alırsın. veya en azından belediyelerin ücretsiz spor programlarına katılabilirsin.

spor olarak boks vea kick boksa gidicem forumdaki egzersizlerden bir tane buldum onu yapıcam saol bilgi için inş 2-3 cm uzarım...

bide şey var acaba boy uzatmak için eczanelerde satılan bir ilaç veye bitkisel birşey varmı...

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

- Konu forum kurallarına aykırıdır
- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
- Kaynak belirtilmemiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı