Bodyforumtr ailesi merhabalar aile boy ölçülerini vermek ile başlıyayım.
Anne:155
Annemin babası ( dedem ) : 183
Baba:170
Babamın babası ( dedem ) : 161-163 arası.
Abim: 175
Amcam: 184
Dayı: 181Hala cocugu: 178
Teyze cocukları: En kısası 177Dayı cocukları : En kısası 180
Benim yaşım : 17 ( 6 ay sonra 18 e girecegim )
Boyum : 163 ( 4 yıldır 1 cm bile uzamadım )
Gerekli doktorlara gittim 2 kere tedavi için
1. doktor ; Büyüme hormonların durmus , bu saatten sonra yapılabilecek hiçbirşey yok dedi. ( devlet hastanesi )
2.doktor ; Büyüme hormonların tam anlamıyla kapanmamıs hala uzama sansın var ama bizim yapabilecegimiz bir tedavi yok hormon degerlerin normal bu yüzden dısarıdan hormon takviyesi veremeyiz yan etki yapar dedi. Biraz nasibine bağlı ama hala uzama sansın var dedi. + olarak kan sonuçlarımı ve kemik sonuçlarımı ankaraya gönderip bu yorumu yaptı.( özel hastane )
Sizce benim uzama ihtimalim varmıdır? Body'ı bıraktım ve uzayana kadar baslamayı düsünmüyorum.
2-3 tane konu hakkında uzman kişi ise şu tavsiyeleri yaptı ; L-Arginine + L-Ornithine + L-Lysine (tablet) Bunu gece yatmadan önce kullane etkisini göreceksin dedi.
L-Arginine + L-Ornithine + L-Lysine (tablet) Alabileceğim bir link özel mesajdan yollarsanız sevinirim.
Benim için mühim bir konu mesajlarınızı bekliyorum. Saygılar ve tesekkürler
Anne:155
Annemin babası ( dedem ) : 183
Baba:170
Babamın babası ( dedem ) : 161-163 arası.
Abim: 175
Amcam: 184
Dayı: 181Hala cocugu: 178
Teyze cocukları: En kısası 177Dayı cocukları : En kısası 180
Benim yaşım : 17 ( 6 ay sonra 18 e girecegim )
Boyum : 163 ( 4 yıldır 1 cm bile uzamadım )
Gerekli doktorlara gittim 2 kere tedavi için
1. doktor ; Büyüme hormonların durmus , bu saatten sonra yapılabilecek hiçbirşey yok dedi. ( devlet hastanesi )
2.doktor ; Büyüme hormonların tam anlamıyla kapanmamıs hala uzama sansın var ama bizim yapabilecegimiz bir tedavi yok hormon degerlerin normal bu yüzden dısarıdan hormon takviyesi veremeyiz yan etki yapar dedi. Biraz nasibine bağlı ama hala uzama sansın var dedi. + olarak kan sonuçlarımı ve kemik sonuçlarımı ankaraya gönderip bu yorumu yaptı.( özel hastane )
Sizce benim uzama ihtimalim varmıdır? Body'ı bıraktım ve uzayana kadar baslamayı düsünmüyorum.
2-3 tane konu hakkında uzman kişi ise şu tavsiyeleri yaptı ; L-Arginine + L-Ornithine + L-Lysine (tablet) Bunu gece yatmadan önce kullane etkisini göreceksin dedi.
L-Arginine + L-Ornithine + L-Lysine (tablet) Alabileceğim bir link özel mesajdan yollarsanız sevinirim.
Benim için mühim bir konu mesajlarınızı bekliyorum. Saygılar ve tesekkürler